Mozgás közben a The Secret World

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 11.
  • Videó
Link másolása
A Funcom eddig eléggé szűkmarkúan mérte új MMO-juk, a The Secret World információmorzsáit, pedig a modern korban játszódó szerepjáték igazi veteránoktól származik, akik már kellő rutinnal rendelkeznek ahhoz, hogy megbízzunk bennük. Ezúttal a játékmeneti pillanatokat is szemügyre vehetjük.

Az Age of Conan és az Anarchy Online fejlesztői ezúttal három titkos társaság küzdelmét és paranormális lények harcát szabadítja a világra, mely a jelenbe kalauzol el minket. A legújabb trailerben maguk a fejlesztők beszélnek a The Secret Worldről, amiből ezúttal kihagyják a karakterosztályokat - modern divat szerint - ehelyett a játék jellemzője az lesz, hogy nagyszámű képesség és fegyver segítségével alakíthatjuk ki a magunk egyedi karakterét és stílusát. Örömteli tény, hogy bitang jól néz ki:

A játék az EA Partners program részese, a megjelenésről továbbra sincs információnk.

12.
12.
Antihero
Még mindig érdekel ez a játék. Kár, hogy túl sok konkrétumot még mindig nem tudunk róla...én legalábbis
10.
10.
xr0w
háde őőő.. ez korrekt. Transylvania ownz. Dracula mit fog dobni? :D
9.
9.
Berencsit
nemrossz, várós, nagyon várós. :)
8.
8.
Giggsy
#4: Na ez az, a Dreamfall folytatása már mióta várat magára. A játék vége oltári nagy kérdőjeleket hagyott, és már évek óta nincs válasz ezekre. Persze nem mondom jól néz ki ez a Secret World, jónak ígérkezik, de igazán várhattak volna az elkészítésével a TLJ lezárásáig.
7.
7.
a3a
Azért ez a kasztnélküliség elég komoly balanszolást fog igényelni
6.
6.
thernielle
Há' vaze, hosszú idő óta az első ismeretlenség homályából feltűnő MMO-kísérlet ami izgalomba hozott :) Há' vaze! Vagy ezt írtam már?
5.
5.
Mortis
Nagyon szép helyszínek, változatos ellenfelek. Az egész programból csak úgy sugárzik a fantázia. Nem hiszem, hogy csalódás lesz. Várom.
4.
4.
bacilus
hát ez... fú... félek kicsit az mmo műfajtól de ez nagyon odacsap, szerintem kipróbálom. Amúgy meg ha valahol van fantázia akkor a FunComnál biztosan. Csak folytatnák már azt a Longest Journeyt, már lassan 5 éve várjuk...
2.
2.
Dresa
Hát remélem szar játék lesz mert különben éveket fognak megint ellopni az életemből :PPP
1.
1.
"örömteli tény, hogy bitang jól néz ki" - valóban mutatód lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...