Késik a Splinter Cell HD Collection

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 24.
  • Csúszás
Link másolása
Ugyan a Sam Fisher első három bevetését modern felbontásban és minőségben tálaló gyűjteménynek tegnap kellett volna az amerikai boltokban landolnia, a Ubisoft utóbb megerősítette, hogy a kiadás júniusig csúszni fog. Ha eddig kihagytad volna, és PS3-ad van, ez a legjobb mód a kalandok pótlására.

Akár digitálisan letölthető formában, akár dobozos példányként szeretted volna megvásárolni a kizárólag PS3-ra érkező Splinter Cell HD Collectiont, tartsd meg a rászánt pénzed a nyár első hónapjáig.

Egyetlen Blu-Ray lemezen rajta lesz a Splinter Cell első része, a Pandora Tomorrow és a Chaos Theory HD-felbontásra húzott változata, szóval impozáns csomaggal van dolgunk, pláne a videojátékok világába újszülöttként csöppent rajongók számára.

A franciák nem ismertették a késlekedés okát, és az utolsó percben erősítették meg azt, hogy csupán június 21-én jelenik meg a gyűjtemény. Tekintettel arra, hogy a Splinter Cell nem kimondottan sony-s cím, és a múlt hónapban az ESRB korhatárbesorolást végző szervezet háza tájáról kiszivárgott pletykák alapján nagy esély van arra, hogy a kollekció a Microsoft konzoljára is megjelenhet.

1.
1.
dante92
"kiszivárgott pletykák szerint nagy esély van arra, hogy a kollekció a Microsoft konzoljára is megjelenhet." Na ennek nagyon örülnék :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...