Prey 2 - portálok és gravitációváltozás nélkül

  • Írta: InGen
  • 2011. április 1.
  • Hír
Link másolása
Sokan úgy gondolják, hogy a nyitott világú, kissé szerepjátékos Prey 2 már nem is igazi Prey. Sőt, már csak az hiányozna, ha portálok sem lennének benne, és még a gravitáció sem váltakozna. Nos a helyzet a következő: portálok sem lesznek, és a gravitáció is teljesen normális lesz.

Szóval a helyzet a következő: a Prey 2 lassan már csak nevében lesz Prey, hiszen nem elég, hogy alap játékmenetet teljesen megváltoztatták, a fejlesztők most jelentették be, hogy kimaradnak a portálok is, és a változó gravitáció sem képezi már az anyag központi részét. Hogy ez mennyire válik be, majd a végleges megjelenés után kiderül.
 
"Sok lehetőséget megvizsgáltunk, hogy miként tudnánk használni a portálokat és a gravitációt a harcokban, de igazából azt akartam, hogy a Prey 2-ben ne legyen annyi puzzle-elem" - mondta Chris Reinhart, a játék vezető tervezője, mindezt pedig azzal igazolja, hogy a portálok és a gravitációs játék az eredeti Prey-ben az anyahajó miatt voltak jelen, ami most már nincs.

A Prey 2 tehát jelenleg egy nyílt világgal rendelkező, nagy tereket felvonultatú shooter, teljesen más játékmenettel, mint amit az előd alapján várnánk.

30.
30.
Gondolom megnézték a top eladásokat, mw2, cod, ilyenek, aztán csináltak egy új shootert, de mivel nem merték bevállalni az új címet, hát kitalálták, legyen ez is "Prey" ! Aztán lehet mondani, hogy mi baromi divatosak vagyunk, mert mi is rebootoltunk egy régi címünket. (Meg ügye így könnyebb eladni !)

Ettől még ez lehet majd jó játék, maximum semmi köze nem lesz a prey-hez :) és csak egy "szimpla" FPS-lesz, olyan tucatmintára :)
29.
29.
McDuff
Wolfenstein szagot érzek!
azt is csűrték,csavarták,módosítgatták,de közbe azért mondogatták,hogy milyen jó lesz,milyen új lesz,azt mi lett belőle?semmi...akármilyen névvel el lehetett volna adni...köze nem volt a Wolfenstein-hez...
28.
28.
Berencsit
#26: tudom, de gondold véig.

"
Turulszem
tegnap, 21:11
válasz erre
Amíg nincs kész nem mondok semmit..."



na ezzel a mondatával máris mondott valamit. :)
27.
27.
aruha
Én a Prey demojával játszottam egyszer anno,hát az valami elképesztő játék volt...ehhez képest fájdalom lesz ha elcseszik..
26.
26.
turleysqt
#25: De butus mondat volt ez,hallod-e :( .hátmég az enyém, hogy leállok egy ilyenre reagálni
24.
24.
Optimus Prime
Hehe, nagyon jó. Bár szerintem a TC2011 vagy a Portal 2 demót nem üti, de még fiatal ez a nap. :)
22.
22.
Gabesz.
#4: Lehet szidni a konzolt, de nem értek egyet. Jómagam is pc-s voltam sokáig, de 2 hónapja vettem egy boxot. Nem a gépek tehetnek arról, hogy a mai fejlesztők szarnak rámenni a játékélményre. Számukra csak is kizárólag a grafikára létezik már, nem is beszélve a mocskos kis kiadók határidős Ba*tatásáról.
21.
21.
Berencsit
pff... felb*sszák az ember agyát. :( de majd az eladási listára leszek kiváncsi. nameg utána a képükre, hogy miért veszik ilyen kevesen...
20.
20.
K/G.
Elbaszták. Röviden ennyi,
19.
19.
g.man580
"...a portálok és a gravitációs játék az eredeti Prey-ben az anyahajó miatt voltak jelen, ami most már nincs." Ezt a mondatot olvasva kicsit meglepődtem mivel ha emlékezetem nem csal akkor a prey 2 trailerében mikor kiesik a kamera a gépből akkor mintha egy nagy gömböt láttam volna a föld felett lebegni. De javítsatok ki ha tévedek! Szóval nem értem hogy akkor a videóban miért van benne az a gömb alakú anyahajó. Vagy az csak egy kisebb hajó?? Na mind1 nem értem én ezt....
17.
17.
Raidermeister
Ha megcsinálják akk ezt a játékot asszem kihagyom. Elveszik azt amitől olyan jó volt az első része. :(
16.
16.
thrillseeker
Ezek után már csak annyit kérdeznék: Miért lesz Prey a címe?
Mert eddig csak arról olvashattunk, hogy mi nem lesz benne ami a Preyben volt. Lesz bármi ami legalább a Preyre emlékeztet, vagy csak annyi, hogy itt is lőni kell?
Végülis ezen tulajdonságát a játéknak sikerült 100%-osan átmenteni az elődből!
Hihetetlen :S
15.
15.
LtGlove
Végülis a Max Payne sem lesz igazi folytatás. Ennek sem kötelező. Majd játszom vele és megmondom, hogy jót tett-e vagy sem a változás. Előre lehet nyilatkozni ezt-azt és megítélgetni egy programot, de sok értelme nincs.
14.
14.
Mortis
Szerintem Deus Ex koppintás akar majd lenni.
12.
12.
Netsu
Hát nem tudom, a plafonon mászkálás is csak az első 5 percben volt érdekes, utána már unalmas volt, hogy minden 2. szobában a plafonon kell mászni... Ennél nagyobb hülyeség az, hogy nem Tommy történetét folytatják, hanem beleraknak valami Rambot... Sokkal érdekesebb volt a Cherokee vonal, mint egy ilyen mészáros főszereplő... Számomra emiatt nem lesz ez a Prey ugyanaz a Prey, mint ami pár éve megjelent.
11.
11.
caleb007
Egy kicsit furán gondolkodnak a kedves fejlesztő urak. Eddig azt hittem, a Prey attól Prey, mert tele volt portalokkal, antigravitációval, idegen fegyverekkel, földön kívüli technológiákkal, meg egy csomó olyan ötlettel, ami miatt egyáltalán megmaradt az emlékezetünkben. Most a Prey 2 annyiban fog hasonlítani, hogy fegyver lesz a kezünkben? Az igen. Jól felépítik a franchise-t.
10.
10.
Ecneb
Kevés játék van, amiben kell gondolkodni, nem azt mondom, hogy a Prey-ben sokat kellett, de többet a semminél...erre a kettőből kiveszik a puzzle elemeket? A játékosok egy sima - megyek előre, lövöm ami mozog és fű de jó vagyok - játékot kapnak, ami még csak kicsit sem növeli a szellemi szintet.
9.
9.
Tacskoexe
"Sok lehetőséget megvizsgáltunk, hogy miként tudnánk használni a portálokat és a gravitációt a harcokban, de igazából azt akartam, hogy a Prey 2-ben ne legyen annyi puzzle-elem"
Hát a jó édes anyukádat azt...
Van egy rohadt jó alapötlet, amit rohadt jól sikerült megvalósítani, és vágjuk ki a kukába az egészet. Gratulálok...
8.
8.
pjoco
#7: Nem hinném hogy ez vicc!
7.
7.
Split
Többet kellene a napárra néznem... Ezt besz*ptam... :D
6.
6.
FekaFOB
Ugyanmár gyerekek, néztetek ma már a naptárra? :D
5.
5.
Scoo
Ha nem tegnapi hír lenne azt hinném április elsejei hülyéskedés. A Prey-t pont ezek tették különlegessé!!! Nem egy új cod kell nekünk! Abból van tucatszám!
4.
4.
pjoco
Hogy lehet így elkúrni valamit? Első részének minden percét imádtam!
Ez szerintem nagyon béna lesz! Tökömnek nem lehetett folytatni első részt ahonnan befejezték?
Meg ne legyen benne puzzle elemek portálok? Istenem meglátszik mai konzol társadalomnak készítik a játékot akik már lassan a cipőjüket sem tudják befűzni! Leegyszerűsítenek mindent ami jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...