Már készül a következő Burnout?

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 4.
  • Pletyka
Link másolása
Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapján bukkantak fel az első jelek a népszerű zúzós autóverseny következő epizódjáról. Ha hihetünk a bejegyzésnek akkor a folytatás Burnout Crash néven kerülhet a boltokba, és ismét a Criterion Games csapata üti nyélbe.

Most, hogy a Need for Speed: Hot Pursuitot már befejezte a Criterion, semmi sem akadályozza meg a srácokat abban, hogy visszatérjenek önálló fejlesztésükhöz. Az ausztrál Rating Boards bejegyzése nem az egyetlen jel a még hivatalosan be nem jelentett Burnoutra nézve. Az EA egyik fejlesztőjének LinkedIn profilján olvasható, hogy a programozó úriember jelenleg min is munkálkodik - a lista alján pedig megtaláljuk a Burnout Crasht.

Amit előzetesen tudni lehet a játékról az az, hogy multiplatform fejlesztésnek ígérkezik, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, de okulva a Paradise példájából, megvan rá az esély, hogy PC-n is tiszteletét teszi a jövőben.

A Criterion nem nyilatkozott még a Burnout Crashről, annyi bizonyos, hogy jelenleg is a NFS: Hot Pursuit kiegészítőin dolgoznak, és csupán annyit kértek a fanoktól, hogy ne kérjenek több Burnout Paradise DLC-t. Lehet, hogy ez már azt jeleni, hogy a széria következő darabját hegesztik gőzerővel?

Várjuk a hivatalos állásfoglalást!

16.
16.
Berencsit
Nálam a Paradise mindent vitt. ;) király Game. nekem pont az tetszett, hogy nyíltan a városban játszódott, ás törhettüónk zúzhattunk mindent. tuning meg nem kell, a verdák ígyis kurvajók! :D
15.
15.
shatterhand
a 3. volt az uccsó ami megfogott és kipörgettem
14.
14.
Mortis
A Paradise-zal még én is elszórakoztam, pedig én megrögzött autós-játék gyűlölő vagyok. :D Kíváncsi vagyok mi sül ki.
13.
13.
szcsaba1994
A Burnout paradise-nál ígyse lehetne sokkal jobb. Csak osztott képernyős rész kellene (Legalávbb konzolon). Inkább egy km óra kellne. Szívesen ltnám, hogy 600-zal megyek :)
12.
12.
kasy
#3: Ez volt az én első reakcióm is! :D
11.
11.
Jinbobo
Szerintem is kötött pályákon élvezetesebb egy burnout. A Revenge részével én hónapokig játszottam. Persze a Paradise is jó volt, pár kisebb hibától eltekintve...
10.
10.
shooter1234
A burnout játékmenete tényleg pörgős és "nincs idő" ilyesmire. Mondjuk ha csak 1 kicsit lehetne alakítani az autón (szín,festés, esetleg karosszériakészlet) teljesen ingyen, és a teljesítményt sem befolyásolná, akkor azért kicsivel változatosabb lenne a kedvenc autóink megjelenése.
9.
9.
Ca$h
#8: Az egyediség az rendben van, monjduk az online meccsek alatt... de egy Burnoutnál ez szerintem akkor is felesleges opció, erre ott vannak az NFs-ek meg minden más játék... :) A Burnout maga az őrület, az arcade autós játékok királya, egyszerűen NEM erről szól!!!
8.
8.
Motig
#6: pontosan! a paradise is szép volt jó volt de nekem hiányoztak jó kis zárt versenyek.
bár ok annyi tuning lehetőséget rakhatnának hogy matricázás mert azzal egyedibbé lehetne rakni a kocsit(meg másnak nincs is nagy értelme)
7.
7.
keiji maeda
a Burnout ugy király ahogy v an :D
6.
6.
Mathia$
Aki ismeri a sorozatnak az első 5 részéből valamelyiket, az tudja hogy a licencelt autók, tuningolás sőt a bejárható város is teljesen felesleges.
5.
5.
Ca$h
#4: Totál felesleges, itt nem ez a lényeg... különben is olyan szinten folyamatosan jönnek az új autók, hogy felesleges lenne bármit is tunningolni!
4.
4.
aruha
de mondjuk itt is lehetne fejleszteni,tunningolni:P sztem mindenki élvezné
3.
3.
Ca$h
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! XD
2.
2.
Dresa
Nagyon jó hír igy hétfő reggel!! De szerintem ebbe teljesen felesleges licenszelt verdákat rakni, itt sosem azon volt a hangsuly...
1.
1.
shooter1234
Ez jó hír.
Jó lenne, ha licencelt verdák kerülnének bele, azzal is tovább fokozva a játékélményt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...