Három hivatalos moddal bővült a StarCraft 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 7.
  • Letöltés
Link másolása
Egy picivel nagyobb durranást vártunk a Blizzard tavalyi sci-fi RTS-ének folytatásától, a megjelenés utáni hiszti hamar lecsillapodott. Szerencsére a rajongók továbbra is életben tartják a játékot, ahogy a Blizzard is, hiszen elérhetővé vált három hivatalos mod a fejlesztők boszorkánykonyhájából.

A kiegészítések név szerint az Aiur Chef, a Left 2 Die és a StarJeweled. A hivatalos honlap megjegyzi, hogy a modok szépen kiforrottak a bétateszteknek köszönhetően, igaz még pár bug miatt további hibajavításokra és csiszolásra mindenki számíthat majd. A Blizzard hivatalosan is elérhetővé tette őket, a hozzájuk járó achievementekkel és megnyitható avatárokkal.

A StarJeweled egy vérbeli puzzle-stratégia mod, melyben a címben szereplő értékes nyersanyagokkal lehet fejleszteni a normál StarCraft 2 egységeinket. Az Aiur Chefben hozzávalókat kell gyűjtenünk az ételkülönlegességeink elkészítéséhez, mindezt egy verseny formájában, nem kevés poénos pillanatot tartogatva. Míg a Left 2 Die-ban Te és egy másik játékos azért küzd, hogy megállítsa a hordában támadó zergek rohamát (s ez egyben a Left 4 Dead egyfajta paródiájaként értelmezhető).

Ha szeretnéd begyűjteni a három tartalmas kiegészítést, látogass el a hivatalos oldalra!

8.
8.
#1: Ezt csak az látja így aki csak a szokványos médiumokat figyeli. Ha egy picit rákeresel, már akár a magyar hivatalos oldalra is, rögtön ezerféle kupa, tournament, ladder anyámkínja van folyton, ötvenezer kommentátor, már van aki komolyan hivatásos komment, hatmillió vod, gameplay, most indul majd az első észak-amerikai kupa netes közvetítéssel ahol ha fizetsz az első évadra (durva:-) akkor HD-ben nézheted a kismillió versenyt...

Szóval szerintem a hype nagyon is megvan, csak már nem annyira a tömegoldalakon, inkább a speckó helyeken de ott bizony dögivel! Én úgy látom, hogy ez a játék lesz az, ami méltón folytatja az első Starcraftot, szemben a ma játékaival amik hamar lecsengenek, én szerintem ezt a Blizzard hosszúra tervezi, ezért is a 3 rész, a modok, a bajnokságok lehetősége, szerkesztő, stb, stb...
5.
5.
aruha
Valaki megtudná mondani mi a minimum követelmény amin szépen elfut?
4.
4.
fojesz
#3: Azt azért hozzá kell tenni, hogy csak a Terran kampány olyan hosszú a Starcraft II-ben, mint az egész Starcraft volt. A többi fajjal pedig multiban lehet játszani. Nekem nem volt hiányérzetem.
3.
3.
Yagami Light
Az az igazság, hogy ez a Star Craft 2 valójában kész sincsen. Egy komplett Star Craft játékban benne kellene lenni mind 3 faj single player kampányának+MAP-oknak amiken legalább a gép ellen vagy LAN-on lehessen egymás ellen játszani. Most itt ezt a játékot 3 részletben adják el, ráadásul egy részletet egy teljes játék áráért.
1.
1.
daenath
A cikkben igaz amit irsz, nagy hiszteria volt, azt most sehol semmi (szinte), azert egy probat teszek a modokal, pedig mar jo ideje nem jatszom a gamaval.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...