Állandó profilon dolgozik az EA Sports

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA Sports tervei szerint a jövőben megjelenő játékaikat összeköthetjük majd egy állandó profillal, így minden eredményünk egy helyen lenne, és arra sem lesz szükség, hogy az évről-évre megjelenő epizódokban mindent nulláról kezdjünk. Az ötlet nem nagy újdonság, de mindenképpen hasznos lenne.

Az EA Sports egyes sportjátékai között már átcipelhetünk bizonyos beállításokat és eredményeket, ehhez viszont szükséges az is, hogy meglegyen a játék mentése a számítógépünkön vagy a konzolunkon. Egy állandó, felhő alapú profil ezzel szemben viszont azt jelentené: onnan töltjük be a mentéseinket, ahonnan jólesik, ráadásul az egyik játékban elért eredményeinket egy másikban különféle extrákkal jutalmazhatnák a készítők.

Ezen gondolkodik most az EA Sports, ezt Peter Moore, a cég vezetője nyilatkozta. Elmondása szerint egy ilyen állandó profil összekötné az összes EA-sportjátékot, ráadásul helytől és platformtól függetlenül hozzáférhetnénk az eredményeinkhez. "Nincs többé olyan, hogy megveszed a Madden 11-et, azután a Madden 12-t, és kezdhetsz mindent elölről" - magyarázza Moore. "Fogj meg mindent, amit megcsináltál, és költöztesd, cipeld tovább!"

Moore szerint az újdonság bevezetése már "nincs annyira messze", így ha tippelnünk kellene, az sem elképzelhetetlen, hogy akár már az idei őszi játékfelhozatal is támogatni fogja azt. Az ötlet tulajdonképpen nem ördöngősség, elvégre nagyjából így működik az Xbox Live, a PSN, a Battle.net és a Steam is, viszont egy EA-féle sportjáték esetében különösen praktikus lehet. Várjuk szeretettel.

3.
3.
Giggsy
Tényleg jó ötlet. Én pl azért nem a karrier módban játszom az NBA 2k11-et, mert a 2k10-ben felépített karakteremet nem lehetett importálni. Több mint száz óra játékidő és másfél 82 meccses szezon után elég szar lett volna ismét nulláról kezdeni mindent.
2.
2.
Mortis
Úgy képzelem el, hogyha egy amerikai focicsapattal megnyered a Super Bowl-t, akkor a FIFA-ban már lehet tojáslabdával játszani. :D
1.
1.
gucho
jó dolog lesz ez, lehet folytatni a játékot az új köntösben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...