Még egy új játékon dolgozik a Blizzard?

  • Írta: InGen
  • 2011. április 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard korábban arról volt híres, hogy nagyon ritkán ad ki játékot, de azok mindig nagyot szólnak. A World of Warcraft kiegészítőivel és más, hivatalosan vagy félhivatalosan bejelentett projektekkel együtt már szép számmal készülnek játékok a cégnél, most pedig valószínűleg egy újabb projekt csatlakozik a sorba.

A Blizzard állásajánlatokkal foglalkozó oldalán tűnt fel egy új hirdetés, mely szerint egy tehetséges és kreatív egyént keresnek programozói feladatokra a cég "legújabb játékkészítő csapatához". Ebből persze arra lehet következtetni, hogy a Blizzard az eddigi brigádjai mellé még egy továbbit szeretne felállítani, s az új játék valószínűleg nem egyenlő a Titan munkanéven futó, fejlesztés alatt álló MMO-val.

 
Mióta a Blizzard bezárta és magába olvaszotta a Blizzard North stúdiót, azóta viszonylag átlátható, hogy a cégen belüli csapatok melyik projekteken dolgoznak: a néhány egykori North-alkalmazott köré újraépített, Jay Wilson (Warhammer 40.000: Dawn of War) által vezetett brigád készíti a Diablo 3-at, a Blizzard legendás RTS-csapata tolja a Starcraft II két kiegészítőjét, a mára javarészt megújult World of Warcraft team nyomja a javításokat és kiegészítőket a játékhoz, míg az egykori WoW lead designerek és más öreg rókák által vezetett negyedik csapat készíti teljes titokban a Titan munkanevű új MMO-t.

Ezek szerint emellett a cég belevágott egy újabb fejlesztésbe is, amihez most kezd összeállni a csapat.

13.
13.
lackosor6
#11: Elültetted a bogarat a fülembe, ezért megkerestem Neked! :D

http://starcraft2.hu/2008/09/10/van-esely-a-warcraft-iv-re/

Jó, jó van esély a WarCraft IV-re, de ez egyenlőre csak spekulálás...
12.
12.
lackosor6
#11: A StarCraft2 megjelenése előtt volt egy hír sc2.hu-n, ahol az egyik fejlesztő azt nyilatkozta, hogy miután lefut a sc2 és a dio3 megjelenése (kiegészítőkkel együtt), akkor megnézik, hogy a csapatnak "van-e kedve" csinálni egy warcraft játékot! És itt nem egy újabb wow kiegészítőre célzott, hanem konkrétan a wc4-re! Én jobban szeretem a SC és a Diablo világát, de attól még kvára örülnék neki! Reménykedjünk!! :D
11.
11.
Necreon
WarCraft 4-ben reménykednék, ha nem most jött volna az SC2, és nem jönne még hozzá két kiegészítő. A két SC kieg párhuzamos fejlesztése (mivel gyakorlatilag csak a kampányokat tartalmazzák, esetleg kisebb kiegészítéseket a multihoz) viszont teljesen elképzelhető.

Nem "szeressük" a "hátha az következik ebből hogy talán..." híreket.
10.
10.
sata150
#9: Hát ameddig nem megy a PC verzió rovására irányítás szempontjából, nekem nincs bajom PS verzióval, tőlem akár commodorra is megcsinálhatják :P.

Gamekapocs-nak pedig annyit, hogy akár egy project csúszása miatt is felállíthatnak egy teamet, hogy segítse a már meglévő csapatot.
9.
9.
Noozi
Diablo 3 at ps3 ra és más már nem érdekel :D
8.
8.
adriano28
eddig még nem is gondolkoztam ezen de a blizzardnál lévő címek annyira hasonlítanak egymás mindegyik szinte ugyanazt akarja mondani
7.
7.
myrte
#6: XD hehe XD LOL

#3: én is remélem
6.
6.
bitbandita
#1: Ja. Ráadásul egy az egyben a szomszédomban lakó csajnak néz ki...
5.
5.
Kyuubi
Akkor abból majd 10 év múlva látunk valamit :) Nem baj, mire lefut a WoW, kijön a Titan, és mire az lefut, kijön ez.
4.
4.
Split
#1: '89-ből jött, biztos azért! :)
3.
3.
Speper
Ez két dolgot vet fel nálam. Egyrészt örülök neki, ha mégtöbb Blizzard játékkal tolhatom, mert kedvenceim mind... másrészt remélem nem lesznek ők is tömeggyárosok...
2.
2.
Skyer
#1: "Embrace of the Viper" set.. fuj de utálom azt a lila cuccot :D
1.
1.
waynerooney108
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...