Normális minőségű Prey 2 látnivalók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 19.
  • Képek
Link másolása
Pár hete csupán kétes minőségű szkenneknek örülhettünk, most azonban a Game Informer jóvoltából befutottak tisztességes minőségű képek is a Prey 2-ből, s hozzájuk némi új infó lövöldözős játékból. Az önálló felfedezés lesz a cím középpontjában, narratív szempontból nem kevés az eltérés az előd után.

A Prey 2 főszereplője Killian Samuels lesz, aki egy rabot kísér egy menetrendszerű repülőgépen, amit az idegenek hatalmába kerítenek. Amikor felébred az ismeretlen környezetben, Tommy-hoz hasonlóan ő sem tudja, hogy hol van. Előkapja szolgálati pisztolyát, és lelövi az első útjába kerülő amorf teremtményt, ám egy magasabb szintű technológia ellen vajmi keveset ér a fegyvere.

 

 

Az előző résztől eltérően taktikusabban kell hozzáállni a dolgokhoz, ki kell használni a környezet által nyújtott fedezékeket. Az előrehaladás sokkal filmszerűbb mint korábban, rövidesen baráti emberekkel is találkozik, köztük az első rész főszereplőjével, Tommy-val is, aki szépen fel is világosítja az aktuális helyzetről. Az Exodus bolygó viszont még számtalan veszélyt rejt.

13.
13.
LINK 21
ez kérem mass effect light :S ...hé haver nincs benne cukor :O .... (eznek se köze a prey-hez :( .. ahmm ami a leg- leg....-rosszabb h nem tetszik :( )
12.
12.
Mortis
Rakjanak ide is kutyát. Olyan sok játékban bizonyított már és ez amúgy is innen-onnan elemelt ötletek kirakodóvásárának tűnik. :D
11.
11.
adriano28
i like pray :D
and
i like play with the prey :D
10.
10.
Optimus Prime
Már láttam ezeket a képeket, nekem is ME és Star Wars II feelinge van, de tetszik. Viszont érdekes, ha Tommy is felbukkan, mint mentor. De mikor? Az eset után? Mert ugye végig Tommy-val voltunk, amolyan Half-Life FPs-esen.
9.
9.
Scoo
#8: Gondolom azért van így mert lesznek baráti alienek és ellenséges alienek. Meg baráti emberek, ellenségek emberek, embertelen alienek, meg elrabolt barátságtalan Elvis. Fegyvere a a hangja lesz valamint két kézzel fogja szórni az óriáshamburgereket, amikkel vigyázni kell, ugyanis ha túl sokat kap be az ember szívrohamot fog kapni.
8.
8.
Hubert Cumberdale
Mért teszi fel a kezét akire ráfogjuk a pisztolyt? Érdekes játék lesz ha mindenki megadja magát... :D Worldpeace, no war game
7.
7.
IceColdKillah
#4: XDDDDD Ettől felborultam!
6.
6.
Dcrysis02
#3: Prey - Préda
Pray - Imádkozni

Imádkozz, hogy ne egyenek meg az ufók lehetne az új stílus. :D
A hasonlóság megmaradna, meg lehetne egy új IP.
5.
5.
Tacskoexe
Igazából most már érdekel egy kicsit a játék, csak ne hívnák Prey 2-nek... :P
4.
4.
Ilyen rondán kidolgozott batárit ilyen ocsmány zakóban még nem láttam :)))
3.
3.
Scoo
#2: "Pray?" what?
Amúgy nekem is a ME jutott az eszembe.
2.
2.
Dcrysis02
#1: Pray? :D

Eléggé kiábrándító képek. Kicsit mintha a Mass Effect-re emlékeztetnének, lehet onnan merítettek ihletet a fejlesztők. Na mindegy, majd meglássuk.
1.
1.
Scoo
Nem azért, de ez minden csak épp nem Prey. Semmi bajom nem lenne a játékkal, sőt, szeretem a scifi-t, csak épp ne Prey 2 néven fusson akkor a projekt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...