Gotham City Impostors - befutott az első kép

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 18.
  • Képek
Link másolása
Igaz, még csak egy artworkról van szó, de nagyjából már tisztában lehetünk azzal, hogy milyen hangulattal fog jelentkezni az első batmanes multiplayer FPS. Már az utolsó három szótól is felgyorsul a vérkeringésünk. Ilyen még tuti nem volt, de a Warner bátor, és állításuk szerint meg fogunk lepődni.

Nagy, eleddig szokatlan tervekből építkezik a Gotham City Impostors - össznépi lövöldében hozza össze Gotham City bűnüldözőit a bőregér vezetésével a Joker irányítása alatt álló rosszfiúkkal. A közeg egy hamisítatlan multiplayer FPS képét vetíti le előttünk. Az első artwork alapján a képi világ bár borongósnak ígérkezik, jó pár stílusjegyet vesz kölcsön a Team Fortress 2-ből. Szuperhőseink karikatúraszerűek lesznek, nem nélkülözik a humort sem a "megzavarodott" Gotham Cityben tett ámokfutásaik során.

Aki a Batman vagy Joker utánzócsapat egymásnak feszülésére kíváncsi, annak még várnia kell a pontos megjelenési dátummal. A fejlesztést a Monolith végzi PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, letölthető formában. A madarak októberi boltokba kerülést csiripelnek.

13.
13.
foxtorch
Én inkább a denevér sötét oldalát látom szívesebben, itt meg a koncepció alapján nem hiszem hogy erről lesz szó. Minden esetre továbbra is kíváncsi vagyok mit hoznak ki az egészből. Ez a két melák viszont számomra gyomorforgató...
12.
12.
D4nny
Remélem ha lesz benne valami sztorivonal, akkor tényleg az Impostors lesz az alap... tök poén lenne azt a sztorit végigjátszani egy ilyen kamu Batman vagy kamu Joker szemszögéből. :D
11.
11.
Mortis
Nem rossz döntés ez. Érdekes program sülhet ki ebből, hisz valóban megvan a Batman-univerzumban a potenciál a röhögésre. Kellemes grafikával, sima játékmenettel és humorral elég nagyot ütne, mind kritikailag, mind eladásban.
10.
10.
lukaka
Nekem a team fortress jutott eszembe.
9.
9.
kivenoko
Nagyon összehozták a képet :D De ez még nem jelent semmit :D De azért reménykedjünk... :D
8.
8.
Sheodon
Sosem szabad elfeledni, hogy Batmannek két arca van. Van egy, a teljes komolyságot magába szívó, morális kérdésekkel foglalkozó, gyakran "darkos" Gotham Cityt bemutató Batman, ahol a legapróbb dolognak is jelentősége van, és az egész játékban maximum groteszk jelenetek fordulnak elő. Aztán van a másik, ami tipikusan a képregények kifigurázása a különféle bohókás és vicces figurákkal, ahol az egészet nem szabad komolyan venni, továbbá mind Joker, mind Batman alakja komikus. Az elmúlt években csak az előbbire láthattunk példát, úgyhogy jó lesz végre a másikra is látni már valamit. Remélem jól fogják megcsinálni.
7.
7.
steve 18
ha a kíváncsiság ölni tudna már halott lennék!! kíváncsi vok! :D
6.
6.
mdr88
#2: nekem is a Brink vagy épp a Team Fortress ugrott be elsőre
4.
4.
Mathia$
Szerintem jó kis game lesz
3.
3.
Slik
nekem már most tetszik
2.
2.
McDuff
a képet elnézve 1 Brink szerű játékra számítok,reméljük jobb lesz annál!
1.
1.
GhostDog24
ez mekkora... ere kiváncsi leszek régen nagy batman fan voltam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...