Csak jövőre tér vissza a UFC Undisputed

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén nem lesz új UFC, 2012-ig kell várnunk az új rész megjelenésére. A megnövelt fejlesztési időnek hála a készítők még több újdonságot tudnak belezsúfolni a UFC Undisputed 3-ba, így tulajdonképpen mindenki jól jár. Az új részről már az első képeket is megkaptuk, a galériánkban találjátok őket.

Illetve nem egészen igaz, hogy nem lesz új UFC, mert ugye a kinectes, move-os Personal Trainer még idén meg fog jelenni - más kérdés, hogy maga az Undisputed csak jövőre folytatódik. Eddig meglehetősen sokat titkolózott a THQ a verekedős sportjátékai kapcsán, a héten viszont megindult a szekér: a WWE '12 után a minap a UFC Undisputed 3 is bemutatkozott.

 

 

A játék jövő januárban fog megjelenni PS3-ra és Xbox 360-ra, így a Yuke's fejlesztői extra időt kapnak a munkálatok befejezésére, ráadásul jóval több újdonságot tudnak majd belepasszírozni az új részbe. Így többek között ezúttal már a Pride Fighting Championship meccsein is játszhatunk majd: ezek a bunyók jóval agresszívebbek és brutálisabbak lesznek, és itt szabadtéri helyszínek is megtalálhatók.

A készítők belenyúltak a UFC harcrendszerébe, többek között néhány felhasználóbarátabb megoldást is beépítettek azok kedvéért, akik kevésbé jártasak az efféle címekben. A rajongóknak persze nem kell megijedniük, az ígéretek szerint az élethűségre is rágyúrnak majd a Yuke's srácai.

2.
2.
wutangtt
Nekem az irányítás nem jött be. A földharc és a technikák elsajátítása piszok nehéz és frusztráló. Viszont tényleg elég életszerű.
1.
1.
Mortis
Na, ez harc, nem olyan mint a pankráció...
Az eddigi részekhez volt szerencsém(bár elég csekély ideig) és nagyon meggyőztek. Az egyik legjobb sportjáték-sorozat a piacon. Örülök, hogy fejlesztgetik s nem az "újradobozolás" mellett döntöttek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...