E3 2011: Kilenc darab képet kapott a Prey 2

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 9.
  • Képek
Link másolása
Bár a Prey második részét sokan szkeptikusan várják a fejlesztők átalakításai miatt, valószínűleg annak sem örültek volna néhányan, ha megkapjuk az eredeti Prey játékmenetét feljavított grafika mellett. Akárhogy is, látványra nem érheti panasz az új játékot, ezt bizonyítják a legutóbbi screenshotok is.

Ráadásul ami azt illeti, talán ezeken a képeken figyelhető meg leginkább a játék grafikája, mivel az eddig kiadott előzetesek vagy élőszereplősek és CGI felvételek, vagy nézhetetlen minőségűek - a videók alapján legfeljebb a hangulat jön át, az igazi vizuális kényeztetésért érdemes az alábbi képrekre vetni egy pillantást. A Prey 2 jövőre jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

4.
4.
Optimus Prime
Csak én látom úgy, vagy a repülős épeken tényleg nem hasonlít aPrey 1-beli Sphere-re? Ső a repülő se úgy fest, mint az 1-ben, ha már állítólag ez az a repülő.
3.
3.
hedzsooo
#2: Ja, basszus, most neztem, az 1 aprilis elsejei link volt a demohoz, de a jatek tenyleg kijott mar, steam-en is fent van, csak eppen ott demo nincsen hozza jelenleg ! :/ :P
2.
2.
hedzsooo
NEM ide tartozik teljesen, DE A DUKE NUKEM tobb ezer ev utan vegre megjelent a mai napon !!! :D A DEMO-t vki probalta mar ??? En most szedem ! :-D

Tessek, 1 link is hozza: http://www.fileplanet.com/210966/210000/fileinfo/Duke-Nukem-Forever-Demo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...