Jövő héten jön az első BioShock könyv

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Jövő héten kerül boltokba az első regény, amelyik a BioShock univerzuma alapján készült. A könyv egyelőre csak angolul lesz elérhető, és az is biztos, hogy a magyaroknak meg kell szenvedniük ahhoz, hogy szerezzenek egy példányt, de legalább minden kiderül belőle a Rapture-ről.

Bár a Rapture-rel két rész után végeztek a BioShock alkotói, azok, akiket minden apró részlet érdekel az utópisztikus város történetéről, jövő héttől megvásárolhatják az első BioShock könyvet, amely pont az eredeti játék előzményeit boncolgatja.

Jack Ryan utópiája szépen indult, azonban Rapture városa szépen lassan anarchiába és polgárháborúba fulladt, nem véletlen, hogy a játékos is csak a romos, szinte teljesen kiürült metropolisszal találkozhatott. Bár a BioShock története során számtalan utalást találhattunk a város múltjával kapcsolatban, azért a regény minden bizonnyal több részletet is elárul majd.

A könyv jövő hét kedden, azaz július 19-én kerül boltokba a Titan Books kiadásában: a 8 fontért megvásárolható BioShock: Rapture című alkotást John Shirley jegyzi - egy kisebb részletet itt olvashattok el belőle.

14.
14.
Optimus Prime
A Steames lapján található News szekcióban láttam először, meglepett. Habár manapság már minden kult játékhoz készült regény. Bele is olvastam, hangulatos lett. a borító is, nagyon. Előbb-utóbb megveszem.
13.
13.
McDuff
#12: nekem is megakadt a szemem annál,mintha nem is GK-n lennék,elég gáz:S
12.
12.
Torque
Az nem Jack, hanem Andrew Ryan, Jack az első rész főszereplője volt.
11.
11.
attila 999
uuuu de kiraaaaaly.remelem llesszz magyarul minnel hamarabb
10.
10.
BloodyDeath
Jah csak otthon egy jól kereső szak munkás kap óránként 450/500 Ft-t. Szal ha egy nap dolgozik 10h-t akkor kap kézbe 4500/5000Ft-t.
Én meg keresek £5.98/h szal egy napra kapok 50 elcseszet szerencsétlen fontocskát. Nos akkor ezek után mond, hogy nem drága otthon egy könyv, vagy bármi más. Persze persze az áru összege közel megegyezik, csak a körülmény más. Mert 8 font nem sok pénz de 2500 Ft azt meg akárhogy is nézzük sok.
Halkan még megjegyezném, hogy az én fizum a legkevesebb.
8.
8.
elite_hun
#7: Nem tom te miről beszélsz de 8 Font az durván 3000 Ft. Nálunk átlagosan ennyi egy keményboritós könyv
7.
7.
Mortis
8 font? Akkor ezek szerint csak nálunk olyan rohadt drágák a könyvek...
5.
5.
Slik
#4: most látom ,hogy van már magyarul....
4.
4.
Slik
ez is annyira érdekel mint a metro 2033 könyv... nagyon kéne mind2 magyarul
3.
3.
StoryTeller
#1: én is reménykedem egy magyar kiadásban. bár ha azt vesszük Starcraft, Warcraft, Diablo univerzumot feldolgozó könyveket is kiadták magyarul akkor van rá esély
1.
1.
shooter1234
Ha lenne magyar nyelven is, akkor érdekelne, mert azért tényleg jó lenne mindent megtudni a városról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...