Eredetileg Wii-re készült volna Burnout: Crash!

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Criterion Games nagyfőnöke, Alex Ward elárulta, hogy a csapat a Nintendo konzoljára szánta a múlt héten leleplezett Burnout-mellékágat, amit a felhasználók teljes mértékben testreszabhattak volna. Aztán kiderült, hogy az alapkoncepció unalmas lenne, és átgondolták az egészet.

Az EA szokásosnak mondható nyári Showcase-én Ward elmondta a GiantBomb magazinnak, hogy a Burnout: Crash! eredetileg egy felhasználóalapú, Nintendo Wii-re készülő könnyed címnek indult, ahol a játékosok szinte mindent testreszabhattak, kezdve az út kialakításával. Néhány hónapig ez volt az alap elgondolás, de mint kiderült: unalmas lett volna. A Criterion filozófiája az, hogy ami nem működik, azt törölni kell.

Így esett a Burnout: Crash! esetében is, ahol szakítottak a Wii-platformmal és helyette Xbox 360-ra és PS3-ra hozzák el a címet, letölthető formában. Mindezt egy órákon át tartó megbeszélés előzte meg, ahol eldöntötték azt, hogy ami nem nagyon működik, azt kíméletlenül kidobják a végleges játékból.

Ward azt is elmondta, hogy a játék már a legfrissebb Microsoft XNA programmal készült, mely jelentősen megkönnyíti a fejlesztők dolgát, ha egyszerű arcade játékot szeretnének csinálni.

12.
12.
Wrangler
Ez a játék SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!444!!44!négy!!négynégy444!!!!négy!!!!!!!
11.
11.
aruha
Hiába gondoltátok át! Tuti veszteség ! így kell valami igazán rosszat kihozni valamiből...
10.
10.
Józsi_Doe
Nem tűnik valami érdekesnek.
7.
7.
Kumite
#5: Ez (is) sajnos egy ilyen biznisz. A bejáratott neveket megpróbálják minél jobban megfejni. Nem ez az első és nem is az utolsó eset.
Szerintem ez nem feltétlen baj. Lehet sokan szívesebben játszanak így ezzel a játékkal, mintha az lenne a címe, hogy "Another random car game".
6.
6.
Mortis
Ami nem működik azt kidobják? Hmmm...Talán az egész játékkal ezt kellene tenni. :D
5.
5.
p3ti
#4: Már nem a hate miatt , de gondolom te is ismered a szériát . Na ez nem érdemli ki azt a nevet hogy Burnout .
4.
4.
Kumite
Mindig jót mosolygok a Wii hatereken :)
3.
3.
Balintka98
Ott is maradhatott volna...
2.
2.
ATi0021
Eredetileg Wii-re készült volna Burnout: Crash! ----> Látszik. :\
1.
1.
strike19
Hát nekem erről a játékról a Gta 1 vagy a 2 jut eszembe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...