NHL 12 - előzetesen az új innovációk

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 14.
  • Videó
Link másolása
Nem maradunk idén sem az észak-amerikai profi jégkorongliga következő évadát feldolgozó játék nélkül, az NHL 12 finomítja a nagyobb huszárvágás óta életbe lépett receptet. Természetesen a fizikai motoron lesz a hangsúly ezúttal is, hiszen a hoki pont erről szól: a test-test elleni harcokról és a pontosságról.

Még több esés, még látványosabb odapaszírozás a plexifalhoz, a kapu előtti tolakodást is sikerült teljesen átláthatóvá tenni. A rombolásról és a tombolásról mondjuk nem tudni, hogy mennyire is sportszerű, mindenesetre rendkívül látványos, ahogy törik a plexi, és elmozdulnak a kapuk a helyükről. A kapusokkal való interakció is kiterjedt, briliáns védéseket mutathatunk be, ha nem csak a gépre hagyatkozunk védéskor - a profik amúgy is így tolják.

Szeptember 9-én érkezik az NHL 12, hokiban ez a legjobb alternatíva.

7.
7.
Extol
Kapja be az EA, annak idején nagyon jót szórakoztam a játékukkal pedig, de konzolon nem érint a dolog.
6.
6.
Extol
Sztem sem jön PC-re, nagyon kár.... Amugy éljen a Boston :)
5.
5.
shatterhand
Amúgy brutális kis videó. Csak kár,hogy már nem tudom ezt irányítani.
Annyira precízen lehet a karokkal cselezni ps3on,hogy aki nem tudja megtanulni annak esélye sincs nyerni. Én pl a régimódi irányítást szoktam meg és nem is volt sikerélményem se a 09ben , se a 10ben.
Így kimarad már az nhl.
Vagy jó lenne a 2K, de az meg a 2K5ben volt a csúcson. Azóta gyenge..nekem legalábbis.
4.
4.
shatterhand
?
Ez most újdonság,hogy elmozdul a kapu? Vagy, hogy törik a plexi?
Ezek benne voltak már a nhl2002ben is.
De mondok "újat" is: az NHL'99ben volt videó visszanézés is!! 1percig állt a játék mire visszalassították,hogy benn volt a korong vagy a vonal környékén volt.
És ezt ps1en toltam. Annyira ritka volt,hogy csak 1szer találkoztunk vele. Az haverommal amúgy is szoros volt a meccs, de ez a pillanat felejthetetlenné tette azt a gólt...neki:) Mert én kaptam be:))
3.
3.
Shadowsomi
Pfuuuuu alig várom már! Bár ez a plexi törés elég... Fura.... Az még tetszetős, ahogy át lehet lökni a palánkon az embert a kispadra, meg az is jó, hogy mozog a kapu. De a plexi...Hát kíváncsi vagyok milyen lesz vele játszani. A 11-el mai napig játszom, ki nem hagynám ezt a részt :D
2.
2.
gamerman15
#1: egyetértek veled. Bár az NFL-nek is örülnék.
1.
1.
Markijoe
PC-re ahogy látom nem jön :( Pedig nem lenne rossz :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...