Need for Speed: The Run - itt a legújabb trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 27.
  • Videó
Link másolása
Mintha csak megéreztük volna: pont akkor dobtuk ki a Need for Speed: The Run előzetesünket, mikor az Electronic Arts előrukkolt a játék legújabb trailerével. A gameplay jeleneteket felvonultató videóban emberünk előzni fog, méghozzá sokat és egy csöppet sem veszélytelen helyszínen.

A videóban látható verseny lényege, hogy az adott táv alatt megelőzzük tíz ellenfelünket - végülis ez majdnem olyan, mintha elsőnek kellene lennünk -, ám a vágásokból ítélve ez nem mindig egyszerű feladat, elvégre a kaliforniai Halál-völgy kacskaringós, szalagkorlát nélküli szerpentinjein akár ott is hagyhatjuk a fogunkat. Úgy tűnik, a The Runban tényleg rámennek az állandó veszélyérzetre a készítők, de hogy miről is szól majd az új rész, azt InGen úgyis is jobban és bővebben leírta itt. A trailert sanyi80 küldte be, köszi!

44.
44.
OLLiE
AJJAJJ !! Ide is visszatér a sivatagi verseny... a Pro street-ben sztem nagyon elkúrták. Ott nagyon gagyik voltak a hosszú sprintek !!
43.
43.
HipCross
#42: am igen, nem úgy volt h természeti katasztrófák súlytotta izé is lesz?:O
42.
42.
McDuff
ebben hol a világvége?nem azt mondták,hogy még az út is szétb.szodik alattad?
41.
41.
p3ti
Ilyen pillanatokban csak azt kérdem magamtól : meddig fognak még szenvedni ezzel a f*s sorozattal ? Mikor esik le nekik hogy a "nép" az underground 3 után könyörög ? Lehet soha ? f*sz*m sem tudja .
40.
40.
Józsi_Doe
Ebben hol a veszélyérzet? Majdnemhogy egyenes, aszfalttal borított, szalagkorláttal védett szakaszon kell menni. lolololo
39.
39.
HipCross
Hát valahogy az autó kidolgozottsága nem az igazi, vagy én nem tudom. HD-ben néztem de a HP-ban jobban kivoltak dolgozva a kocsik. De ne legyne igazam és csak a videó ilyen rossz :D
38.
38.
gel00
Jó irányba terelik a NeedForSpeed-et. Sajnos még mindig nem sikerült levetkőzni a legfontosabb hibákat. Túlságosan is arcade a játék, és csapnivaló a fizika, de a mi a legrosszabb hogy az ellenfelek teljesítménye, sebbesége nélkülöz mindenféle józanságot. Akinek ezzel nincs baja. annak biztos tetszeni fog, de remélem egyszer Test Drive módra gondolnak a széleskörű igényekre, és vezetési stílusokra.
37.
37.
shatterhand
#35: Akkor te nem is játszottál vele:)
35.
35.
drat576
ha az irányítás nem lesz olyan fos mint a HP(2010) -ben, akkor még jó is lehet
34.
34.
vincze1211
#33: hát előszöris.Minden NFS ilyen.Mármint nyomd a gázt, nem nagyon kell foglalkoznod a fizika törvényeivel.Ilyen volt az első is és tartok tőle, hogy az utolsó is ilyen lesz.A konzolok elavult hardvere pedig még mindig jobb, mint a pc-k.Mert egy konzolt nem kell fejlesztgetni, mint egy pc és sokkal olcsóbb is, mint egy olyan pc, amin a játék menni fog, szal ha ezeket a tényeket ismered, a konzol nem is olyan rossz dolog.A faltol-falig játék lehet, hogy valakinek bejön, de ha én játszok, akkor az úton próbálok meg kóbászolni.Forgalom ebbe a videóba valszeg azért nincs, merthogy egy elég elhagyatott útszakaszon mennek.És ha való életbe mennél arrafelé, lehet, hogy akkor se látnál sok élő embert arra fele.Ami viszont sajnos igaz, hogy 300-al simán beveszed a kanyart, de ez is csak megszokás kérdése.Arról, hogy sérül e az autó, még tudtommal nincs infó.Hát én ennyit fűznék hozzá az irományodhoz.
33.
33.
FrankBlack
#32: Ne haragudj, de ez egy olyan stílus amit egy gameplay video alapján igenis nagyon jól lehet látni, hogy milyen lesz:
-grafika a konzolok ma már nagyon is gyengének, elavultnak nevezhető hardveréhez igazítva (mint más játékoknál is sajnos)
-játékmenetet illetően pedig: nincs forgalom: nyilván kihalt a Föld népessége, csak ti maradtatok páran életben, akik ott nyomjátok a gázt. Repesztesz 300-al, és a kanyarokhoz nem kell fékezni, mert ha mégis nekicsapódnál a szalagkorlátnak semmi baj, nem sérülsz, de még csak alig lassulsz le egy kissé (ez ugyan konkrétan nem látszik,de biztos vagyok benne, hogy ilyen). Faltól falig dodgem, csak a gázt nyomva. Fizika törvényeinek teljesen ellentmondó, az aszfalton ugyanúgy megy az autó, mint a földúton, mintha csak lebegne a föld felett, mintha légpárnás lenne. csak nyomod a gázt, suhan a táj, és ennyi. Nekem 10 percig ha élvezetes az is csak a táj miatt.
Ezt pedig igenis lehet látni a videóból, hogy ilyen. meg azt is, hogy ez ugyanaz, mint az előző volt (Hot pursuit)
32.
32.
vincze1211
tetszenek ezek a fikázások egy videó alapján.(jó néha én is fikázok videó alapján, de ez már sok).Még senki nem játszott közületek a játékkal, ugye? akkor ne fikázzátok.Majd ha a kezetekben elsz és játszottatok vele 2-3 órát vagy még többet, akkor mondjatok véleményt.Bakker, kénytelen vagyok kisit megvédeni az nfs-t mert bár már tényleg nem oylan mint régen, de az első 9 epizód nagyon jó volt.Szal sztem inkább a megjelenés után kezdjetek(vagy kezdjünk) fújjolni, mert eddig a videókból sok minden nem derült ki.Egy játék csak a kipróbálás után értékelhető igazán.
31.
31.
Bence14
#24: Ha lenne kedved TDU2-t játszani akkor szólj! Megvan a játék a megjelenés óta de nem köt le ha egyedül játszom. Köszi! Gamertag: Bence14
29.
29.
hakydakillah
28. van :-D

NFS III: Hot Pursuit - 1998
NFS: Hot Pursuit 2 - 2002
NFS: Hot Pursuit - 2010 - nem értem miért nem lehetett HP3
27.
27.
exonic
Ez ugyanaz mint a Hot Pursuit....
26.
26.
Tyebeca
Ti milyen minőségben néztétek a videót? Mert én HD-ben de a grafikára mindent mondanék csak szépet nem :-D Lényegében új Hot Pursuit 2.
25.
25.
hakydakillah
24. Grid a kedvencem, annál jobb nincs is :-), de ez nem volt válasz kérdésemre. Tipikus NFS autós, vesenyzős, rendőrös arcade hangulatra gondoltam, és erre nem jó példa tőled se a Grid, se a Dirt, se a Flatout, esetleg a Test Drive, az ok.
De tiszta más szerintem egy teljesen új fejlesztéssel játszani, mint például elővenni ezerszer a Grid-et, ami hozza azt, amit úgy megszerettél, de azért vágyódsz valami új után. llyen alapon én 2008 óta várok a Grid 2-re, szintén 2008 óta új Bornout-ra, és Flatout utolsó epizódja is 2008-as darab, Ridge Racer 2006. Aztán Split/Second zsír volt, de végük van, PGR dettó, ezáltal Blur folytatásnak szintén.
NFS legalább arra jó, hogy kicsit kárpótol, amíg várok a többi cég 3-4 évente megjelenő címeire. Ha NFS is megszűnne, akkor tényleg állandóan szedhetnénk elő a régi címeket.
24.
24.
FrankBlack
#6: Nekem is az NFS underground volt az utolsó amit végigvittem, és szerettem is. Azóta amikkel próbálkoznak egyszerűen nevetséges. Számomra az NFS széria egyet jelent az ultra-gagyi, nagyon gyenge színvonalú pocsék áruk fórumával. Amikor szimulátor irányba akarták vinni a dolgot, az valami katasztrófa volt, tele bugokkal, és az egész úgy volt szörnyű ahogy volt. A Hot pursuit meg a túlzásba vitt arcade száguldozás, ami szerintem 10 éves gyerekeknek szórakoztató csak (ez viszont nem sértés akart akart lenni senkinek).

"milyen más alternatívát tudtok ajánlani?" Hát kinek nekem pl. inkább veszem elő még mindig a GrId-et, Dirt2, Dirt3, Flatout UC, és azzal játszok inkább még ha már többször is végigvittem, és kívülről fújom a pályákat, de a nehézségi szintet növelgetve azért még mindig kihívás. ezek pont jól eltalált arcade autós játékok.
De a legjobb számomra még mindig a Test Drive unlimited. Az első résszel még máig is nyomulok. Azért a közel 2000 km úthálózatot kicsit nehéz megunni. Az instant challenge pedig, amikor az utcán kihívok valakit egy "párbaj" versenyre az pedig megunhatatlan, mert mindig más útvonalon kell menni. A 2. rész több hibával, hiányossággal rendelkezik, de az is elég szórakoztató, és hatalmas nagy szabadon bejárható terület szintén, rengeteg kihívással. nekem No1.
Szóval számomra az NFS egy nagy nulla.
23.
23.
amd33
Én azt nem értem mi a fasznak kell erőltetni hogy a black box fejlesszen rakat szarok...
22.
22.
HATRED
nekem az utóbbi időkben mindig az volt a bajom az nfs ekkel hogy szinte lehetetlen volt anélkül kanyarodni hogy farolnék még a shift be sem pedig kormánnyal nyomom és ha 10km/h val megyek keresztül a kanyaron akkor is kicsúszott egy kicsit a segge ha elfordítottam a kormányt és úgy látom ez itt se lesz másképp
21.
21.
shatterhand
#20: Na az az egyik gyenge pontja a játéknak.
20.
20.
hegyomlás78
Hol ferde kárba van a forgalom????
19.
19.
giga321
Hát őőőő oké ez bőven elég volt nekem :D Kéne egy Most Wanted 2 mert kedvenc NFS-em és azóta kipróbáltam a Carbont de nem tetszett és még az Undercovert de azzal sem voltam nagyon megelégedve. Hot Pursuitet ki sem próbáltam meg a Shift szériákat sem . Kösz de kösz nem. ÉS valahogy ez sem tud érdekelni. Mint már mondtam Kösz de kösz nem.
18.
18.
jymri
16.
16.
shatterhand
#13: És emiatt nem tetszett sok embernek a tavalyi HP. Annál igazibb NFS kevés van (és még szép volt, meg jó is).
Úgy megszokták a tuningot meg a festést,hogy nem akarták elhinni, hogy fix a kocsi:) Pedig a criterion is megmondta,hogy ilyen kocsikat hova akarnak tuningolni, meg pingálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...