Bejelentették a Port Royale 3-at

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kalypso Media lerántotta a leplet a Port Royale 3-ról, mely egy régi visszatérő stratégia fronton. Színhelyünk ismét a Karib-tenger térsége, ahol újdonsült hajóskapitányként kell helytállnunk a nyílt vízen. Lehetünk körmönfont kereskedők, minden hájjal megkent kalózok, vagy egyszerű szerencsevadászok is.

Természetesen az évekkel ezelőtt megjelent második rész óta nagyot ugrott előre a technológia - immáron teljesen 3D-ben pompázik a program, ma már persze ez már nem nyom annyit a latba. A 17. században járunk, a játékos egy fiatal kapitány személyében tetszeleg. Választhatunk, hogy heroikus kapitányok, gonosz kalózok, vagy körmönfont kereskedők leszünk-e, egy olyan korban, ahol a tengerek feletti uralmat Angila, Franciaország, Spanyolország és Hollandia gyakorolta. Mindenki azt szeretné, hogy a Karib-tenger feletti uralmat megszerezze.

A kampány két különböző utat kínál: követhetjük a kalandorok életútját, netán a kereskedelemmel vagy diplomáciával törhetünk babérokra. A szerencsevadászok kalózkodhatnak, fejvadászkodással foglalkozhatnak, fosztogathatnak úgy általában, vagy tengerparti kikötőket hódíthatnak meg. Míg a kereskedők a gazdasági eszközöket részesítik előnyben, kereskedelmi útvonalat alakíthatunk ki, az Újvilágban építhetünk termelő üzemeket, és minden tekinthetben fejlődhetünk is.

A free-play játékmódban ötvözhetjük a Port Royale 3 mindkét stílusát, ahogy nekünk tetszik, akár fej-fej mellett dönthetünk a gazdasági vagy hódítási szimulációban az alkalmazott eszközökről, mindezek tetejébe a játékmenet gyors iramú, és valós helyszíneken zajlik.

A játék első verzióját a GamesComon mutatják be nyár végén, a fejlesztést a Gaming Minds végzi, a program 2012 második negyedévében jelenik meg PC-re és konzolokra.

3.
3.
Mortis
Kultikus sorozat. Szamomra legalabbis.
Kerdes, hogy a mai piacon, lemezes formaban megallja e a helyet...
2.
2.
mdr88
egy játék aminek örülni fog a bátyám :D imádta az első részt
1.
1.
Game Fan
én a mai napig játszok az első részével szerintem az sokkal jobb mint a 2... Egy játék amit várok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...