Deus Ex: Human Revolution - mindent bele trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a sokadik előzetes, ami az augusztus végén boltokba kerülő Deus Ex: Human Revolutiont mutatja be. Az új anyag abszolút összegző jellegű - bár nem vennénk rá mérget, hogy ez volt az utolsó trailer -, keresztül-kasul bemutatja az egész játékot a sztoritól kezdve a játékmeneten át.

Kétnaponta szórjuk ki az újabb és újabb Deus Ex előzeteseket, jóformán azt is kijelenthetnénk, hogy már láttuk az egész játékot, csak éppen nem játszottunk vele. Az új trailer mesél egy keveset a történetről - a technológia beférkőzik a mindennapokba, a társadalom az implantátumok ellen lázad -, és alaposan bemutatja a játékmenetet is. Ha érdekel némi véfrissítés az augusztus 26-i premier előtt, mindenképpen nézd meg!

A videót ravi küldte be, köszönjük!

17.
17.
Mortis
Nehany jeleneten latszk, hogy nagy hatassal volt a keszitokre az elso resz(konkretan at lettek veve :D), ami egyaltalan nem baj. Ha csak a laba nyomaba er, akkor instant kedvenc lesz ez is. :)
16.
16.
Matt8888
#15: Én kérek elnézést h te ebből a kommentből letudod szűrni h egy emberke csak is így tud játszani (Y) grat az igazán "építő megjegyzésért"
15.
15.
Necreon
#6: Ahogy mondod, és még nagyobb hülyeség végigdarálni. Az alábbi (4) komment egy tipikus "megyünk lövünk" embertípustól jöttek, akikből megél az Activision...
14.
14.
falselight
#13: igazad van, a zsírkirály karjaival biztosan képes lenne egykezes lövésre is. viszont sprintelés közben nem fogja mindkét kezével a pisztolyt.
13.
13.
Blyan000
#12: Először is a fickónk egy kézzel dobálja a csávókat, ergó nem okoz neki problémát a célozni és lőni, de vegyük a hétköznapi életet, igen, valóban úgy lehet jól és biztonsággal célozni, mégis, futás közben általában (mégha két kézzel is fogja) sem célra tartva fut az istenadta, mert véletlenül lelövi a társág, vagy bárkit akit nem kéne.
Másrészt, ez egy játék, ahogy egy akciófilmet sem hasonlítok a valóélethez, tehát lehetne macsó a fickónk, és csak célzott lövéseknél markolja két kézzel.
12.
12.
falselight
#11: mégis mire akarod használni a másik kezed, ejnye...:))
egyébként meg azért fogja két kézzel a pisztolyt, mert azt úgy kell. kérdezz meg bárkit, akinek dolga van lőfegyverrel, és megmondja, hogy egy kézzel képtelenség normálisan lőni. ezért is nevetséges pl. a black ops, minden pisztolyt fél kézzel tartasz benne.
11.
11.
Blyan000
Pár dolgot csinálhatta volna másként, ez a kétkezes pisztoly használat marha idegesítő (futás közben, mindenkor, állandóan két kézzel fogja a pisztolyt, mintha beleragasztották volna a kezébe). A másik a tárgyak felvétele, tényleg olyan nehéz megcsinálni, hogy a csávó kinyújtsa a kezét, elvegye azt a tetves ammo-t, bármit, és nem csak átteleportálódik? :D
Amúgy rohadtul várom a játékot, de apróságokkal sokkal élvezetesebbé lehetne tenni a mókát.
10.
10.
killzone2
Hát ha lesz olyan jó,mint a MGS4 akkor ezt is kiviszem vagy 10szer! :D Már nincs messze a megjelenés se annyira.
9.
9.
Matt8888
#6,7,8 Gyerekek ezen nem fogunk összeveszni ! :) nem egyszeri végijátszásopn gondolkodom én sem :)
7.
7.
ilor14
#6: nálam ez talált és süllyedt mert igazad van :D
6.
6.
falselight
#4: jó nagy hülyeség lenne prodigy-t hallgatni alatta, a játék zenéje mindent visz.
5.
5.
rozi07
#4: pont prodigy-t hallgatok:D:DD
4.
4.
Matt8888
úhh hát ez tényleg felcsigázó játék ,megveszem -> telepítem ->elindítom->kmplayerben benyomom a prodigy albumát és mehet is a darálás :D
3.
3.
RAPTURE1
A hangulat az ott lesz az tuti :D
2.
2.
drat576
már most látom, hogy ezt minimum hússzor végigjátszom
1.
1.
g.man580
Egyre jobban várom ezt a játékot!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...