NHL 12 - az erő és a méret is számít

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Bár az alcímet olvasva lazán asszociálhatnánk akár egy viagrahirdetésre is, valójában az NHL 12 egyik újdonságáról van szó, miszerint a pályán való lökdösődések során rengeteget számít majd, hogy éppen a támadó pozícióba helyezkedő játékos vagy a védekező kolléga-e a keményebb figura.

Az EA Sports mostanában perverz módon ráúszott a játékosok érintkezését befolyásoló fizikára - ami mondjuk alapvetően egyáltalán nem árt -, így a tavalyi epizóddal ellentétben az NHL 12-ben már az is számítani fog egy-egy lökdösődés során, hogy a játékosok közül ki a nehezebb és erősebb. Az újdonságot rövid trailer szemlélteti, amit az egyik producer is kommentál - az NHL 12 egyébként szeptember 9-én kerül boltokba, PS3-ra és Xbox 360-ra. Köszi, ravi!

8.
8.
gucho
szerintem elég gagyi ahogy lökdösik egymást...
7.
7.
shatterhand
#6: hát ja
régebben imádtam a sorozatot (nem mind1ik részt vettem meg persze), de mára elvették a kedvem tőle
6.
6.
Folti90
#5: Azaz ráadásul évente, teljes áron!!!
5.
5.
shatterhand
Bírom amikor kijön egy játék akkor csak úgy ömlenek az újdonságok a készítők felöl és beállítják mint egy tökéletes játék. Aztán a köv. résznél meg vhogy felsorolják mi minden nem volt jó, mit nem tudtak, de most már tökéletes.
4.
4.
terenceHill
ennek már rég ilyennek kéne lennie. Különben minek volt meg adva a játékos súlya és a magassága. "EA" :) ironikusan. Ez már rég benne van más csapat alapú játékban. pl. PES, NBA 2k"XX".
3.
3.
OLLiE
:) Zdeno Chárával tesztelik, természetesen, hiszen ő az NHL legnagyobb játékosa :) El is nyerték idén a Stanley cup-ot. :)
2.
2.
lukaka
Ezt a Fifa Impact Enginével csinálják
1.
1.
fnonika
Ez még mindig nem az a plusz amiért NHL-re fogok szokni :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...