RAGE - fejlesztői napló a zenéről és a hangokról

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
A hétről-hétre, menetrendszerűen érkező RAGE fejlesztői naplók áradata az utolsó részhez érkezett. Az id Software nem csupán a grafikára és a játékmenetre gyúrt rá a poszt-apokaliptikus FPS-ében, hanem arra is, hogy a füleink kellően el legyenek kényeztetve. Lássuk milyen törekvéssel teszik ezt!

A kulisszatitkokat ecsetelő videó ezuttal a The Sound and Art névre hallgat, melyben ezuttal a hangeffektekről és a zenékről libbentik le a fátylat az id munkatársai. A szinkron mellett itt tényleg nem érheti szó a ház elejét, s ki tudja - talán az élmény is feledhetetlen lesz. A hatrészes naplósorozat a végső darabjához érkezett, most egy kis szusszanáshoz jutunk, majd októberben már a végleges produktum lesz a kezeink között.

A játék kreatív igazgatója, Tim Willits megerősítette, hogy terveznek DLC-ket a játékhoz, de azokhoz nem kimondottan online passzal juthatunk hozzá, de akik megvásárolták az eredeti játékot, igyen jutnak majd hozzájuk.

Ravi és Nathan úgy látszik ismét összedolgozott, köszönjük nekik!

5.
5.
XDannyL
#3: Jobb oldalt van egy gomb: "Küldj egy hírt!"
Ott tudsz küldeni minden félét :)

#4: Okt. 7. (PC, PS3, Xbox360)
4.
4.
givi6
ez a rage :S
lehet imádni fogom a játékot, de már nem tudom mennyi ideje özömlenek el a hírek, de nem jelent meg a játék..
3.
3.
giga321
HOL lehet beküldeni videókat ???.
2.
2.
XDannyL
Nagyon, nagyon várjuk!!! =P
1.
1.
g.man580
ááá ez nagyon ott van. Remélem jó nagy terület lesz amit be lehet járni. Kb egy fallout 3 nagyságúval meg is elégednék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...