Counter-Strike: Global Offensive bejelentve

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az utóbbi években annyira népszerűvé vált a Call of Duty és a Battlefield, hogy azt hihetnénk, az igazi és eredeti multiplayer FPS nagyágyú, a Counter-Strike, teljesen feledésbe merült. Nos, a Valve szerencsére emlékezik helyettünk is, így készül az új epizód.

Amikor 1999-ben megjelent a Counter-Strike, mint a Half-Life egyik modja, szinte azonnal a világ legnépszerűbb online akciójátékává vált. Azonnal klánok szerveződtek, LAN-partyk forogtak körülötte, és persze nem sokkal később már az egyik legfontosabb e-sport is ez a cím volt. Jómagam is a béta óta toltam a játékot, így fantasztikus érzéseket kelt bennem eme hír megírása.


S habár piacon van jelenleg a CS 1.6 és a Source is, a Valve azt mondja, a most bejelentett Global Offensive nem fog teljesen hasonlítani egyikre sem, annak ellenére, hogy továbbra is a Source motort használják. A Valve és a Hidden Path közös gyermeke 2012 elején fog megjelenni PC-re, XBLA-ra és PSN-re.

Azok a szerencsések, akik eddig élőben megtekinthették az anyagot, azt mondják, hogy remekül néz ki, és az új pályák mellett olyan klasszikusokat is kapunk megint, mint a de_dust, a de_dust2, a de_nuke és a de_inferno.

A srácok igyekeznek mindent megtenni, hogy ne hasonlítsanak túlzottan a CS: Source-ra, így teljesen újraegyensúlyozzák a fegyvereket, hogy minél több váljon igazán használhatóvá belőlük, bevezetik a Molotov koktélt, amivel le lehet lassítani az ellenfelet, valamint egyelőre kísérleti alapon azzal is próbálkoznak, hogy a defuse kit a bombához hasonló módon csak egy embernek járjon egy adott körben.

93.
93.
floax
Ideje volt már egy új cs-nek :D . Sokáig toltam és még ma is néha . Király játék . Jobban mint a cod vagy a battlefield , de ízlések és pofonok .
91.
91.
#38: Van Search & Destroy is, mindenki egy élettel, meg van Ghost perk hogy ne lásson az a "kurva helikopter", meg van Flak Jacket, hogy ne dögölj meg az első aknánál, csak tudni kéne játszani...ja, hogy nem tudsz? :D Ki a noob akkor?
90.
90.
Quent1n
#89: Nah ezt én is teljes mellszélességgel támogatnám!
89.
89.
noswear
Szedjék ki belőle a consol-t és ne lehessen babrálni semmien reg és config fájlokkal a game-t..annak örülnék
88.
88.
A Droid
Jéééé, a CS.. Kell! A source kurva jó húzás, mert nem szeretnék pc-re költeni. Bízom abban, hogy marad olyan oldszkull, amilyennek szerettük, és szerintem a Valve a régi fanoknak fog kedvezni.. Buta játék, nincs agyon bonyolítva, ez a multis FPS.. Aki meg csilli-villi játékkal nyomulna megveszi a hájpolt szarokat és ennyi.
Békesség!
82.
82.
Cuppak
#73 Hát én pl kurva happy vagyok amikor 5 embert kigránátozok BF-be, vagy 5 embert lelövök egymást után mint, nem csak grafról szól a bf, CoDban(Promod) Pl kurva happy vagyok ha +20-t lövök vagy falon át +10-+15-t :D, CS:Sel is tudok játszani de megunható nagyon :/, egyedül zombi mod jött be. :DD
81.
81.
Cuppak
#73 ASD:, te ezt most komolyan mondtad?
80.
80.
Cooper911
#79: Én is kivittem a COD-okat a spájzba, hogy legyen hely a szobámba. :D
A szó amit keresel: végigjátszottam.
79.
79.
Neo1989
#75: Szerintem te nagyon félre értettél én csak az mondtam hogy ne buzizd le a cod fanokat mikor te is játszottál v kitoltad az MW 2-t , csak ennyi .
Am meg én minden evő vagyok a gamek terén igaz hogy cod-ból 1 kivétellel mindet kivittem am a 3-al is játszottam ps 2-n .
De ettöl még nem tartom magam cod fannak ill nem nézem hülyének azt aki mással játszik . Am én is cs-ztem már ha érdekel .
77.
77.
Teuton
#75: Az hogy kipörgette nem jelenti azt hogy tetszett is neki. A kettő között nincs összefüggés.
75.
75.
biohazard rex
#72: jah akkor amilyen játékot toltam olyan fan vok?
és akkor te? (adatlapodról van)
Végül pár game amit kipörgettem:
call of duty
call of duty 2
call of duty 4 modern warfare
call of duty 5 world at war
call of duty 6 modern warfare 2
call of duty 7 black ops...
74.
74.
Hubert Cumberdale
Ne haragudj, de ezen hangosan felnevettem. XD Ezt a szar szöveget...
72.
72.
Neo1989
#45: Ne buzizá itt senkit me te is nyomtad a az MW 2-t , láttam adatlapodon úgy h kissé nézz tükörbe mielőtt ilyeneket írogatsz .
71.
71.
SSJ Gábriel
#70: "letehetetlen"
Én megpróbáltalak megcáfolni 1 évvel ezelőtt.
Minden nap ebben ültem,de úgy éreztem,hogy nem kéne CSAK ezzel nyomni.
Fél év múlva beültem és hát... Mai napig hallgatom hogy:
1:"Counter terrorists win"
2:"Terrorists win" :)
70.
70.
Extol
K*rvára need! Nem is lehet CS Dust2, inferno és nuke nélkül. Az alapmapok továbbra is kötelező anyagok maradnak!! XD
Éljen! Mai napig tolom 1.6 ot, letehetetlen.
68.
68.
Teuton
#61: Dettó.

Elsiratom azt a realitást és fizikát amit eddig neki köszönhettünk... a konzolosok megfosztanak tőle minket. KÖSZÖNJÜK EMESE! (tisztelet a non-vérpistike jellemű kivételeknek)
65.
65.
Mortis
#59: Ezek szerint ez is ilyen *alabi-fejlesztes* lesz, amit mar egy ideje muvel a Valve. Kivetel talan a Portal 2.
64.
64.
Quent1n
#59: Tehát próbálnak kis melóval egy kis zsére szert tenni. Kár :(
63.
63.
LnB
#41: Én egy szóval sem mondtam, hogy a COD szar. A cod 4 az egyik legjobb multis játék, és a BadCompany 2 is. De ezt leszámítva a cod4 utániak szarok az igaz. Jelenleg BC2, és TF2 amivel én tolom , de ha kijön ez a cs ki fogom próbálni :D
59.
59.
Zoom3r
amúgy most olvasom cs.hu-n, hogy állitólag a konzol lesz a fő célpont

"Marek ".PhP" Kadek is one of the players in seattle. This is what he wrote on Playzone.cz :
- this game is not going to replace CS 1.6, or CS:S, it is primary made for consoles, PC version is just kind of a "bonus"
- at the moment, the game looks more like HL2DM
- There is no recoil and there will never be. (because of the consoles)
- the game runs on L4D2 engine
- SourceTV is NOT a priority
- they are working on match making system
- new money system
- no kevlar (this should be fixed in the future)
- maps are simplyfied for XBOX style, less ways, most fights are close range
- Hidden Path (Valve only finances the game) is trying to make all weapons balanced."

azért a "no recoil" elég elszomoritó
58.
58.
Zoom3r
#57: Én wh mapokon hamar megtanultam és olyan jó volt az "én vagyok a Jani" érzés amikor esetleg több embert is sikerült leszedni így. Meg amúgy is az a szép a cs-ben, hogy nincs rank system meg egyéb XP vadászat, csak a saját tapasztalatod és tudásod számít. Én élveztem, mikor klántársakkal 1-2 óráig csak azt vitattuk meg egymással, hogy hol lődd a falat, hova dobd a gránátot, stb.. Remélem az összes war mapot belerakják, source megjelenésénél elég hülye húzás volt az infeno-t meg a nuke-ot kihagyni.
57.
57.
Quent1n
#56: Gondoltam, hogy nem tegnap kezdték el pont ezért is tettem fel a költői kérdést. :)

Én a faltunkot sose szerettem, mert nekem sokat elvett a játékélményből, hogy azt kellett vadászni hol lehet tunkolni a falat és azt tanulgatni. Ez mindig olyan illúzióromboló volt nekem. :) Pl. ha a fakapuba lehetne konkrétan lyukat lőni és úgy lehetne átlőni az valahogy jobban tetszene. De a méter vastag falakat átlövöldözni úgy, hogy csak a fekete folt látszik rajta az sose jött be. :)
56.
56.
Zoom3r
#55: attól, hogy most jelentik be nem azt jelenti, hogy most kezdték el csinálni. amúgy, ha lesz normális hitbox, normális halálanimációk(ok, hogy élethűbb a ragdoll, de undoritó látvány egy HS) és újra átmennek a golyók a falon(imádom, mikor tunkolom a falat és az ellen meg sír, hogy wh wh), akkor tuti vétel.
55.
55.
Quent1n
#53: Azt nem tudom ott mennyiért lehet max árulni valamit. :) Engem ilyen szempontból csak a PC-s verzió érdekel, bár van PS3 itthon de azon nem játszok FPS-t :) ha viszont tleg ennyi lesz az ára akkor kíváncsi vagyok ez miben fog látszódni. Elsőre azt mondanám legyen teljes áras sok beletolt munkával, de ha azt nézem, hogy 2012 elején jön akkor nem tudom mire is lehet számítani. Bár kérdés, hogy vajon mióta csinálhatják?
53.
53.
biohazard rex
#48: nem fogják teljes áron adni mert : xbox live arcade-on adják ami max 1200 mspoint ami 15 euro... 4500-5000 ft között van (lehet most hülyeséget mondtam).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...