Tommy is visszatér a Prey 2-ben

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Kisebb fajta meglepetés volt pár hónapja a Prey 2 bejelentése, az pedig pláne meglepetést okozott, hogy a készítők leváltották a főhőst, és teljesen más irányba szeretnék elvinni a játékot. A rajongóknak azonban nem kell aggódni: Tommy vissza fog térni a folytatásban!

A Prey 2 bejelentése óta mennek a találgatások, hogy vajon az előző epizód főszereplője, Tommy visszatér-e a folytatásban. A Human Head Studios elmondása szerint a rajongók gyakorlatilag a bejelentés óta bombázzák őket ezzel a kérdéssel, így most végre örülnek, hogy megnyugtathatnak mindenkit: igen, visszatér!

 
Ráadásul nem csak cameo-szinten, hogy egyszer megjelenik, hasbalő egy idegent, aztán eltűnik, hanem fontos szerepet kap a történet alakulásában. A készítők szerint Tommy egyedi képességei, konkrétan a spirit walk és a death walk határozzák meg igazán a karaktert, s ezekre szükség van a sztori kibontakozásához.

Akkor miért a váltás? Chris Rhinehart a Human Headtől elmondta, hogy egyszerűen csak meg akarták mutatni a Prey világának más részeit is, más szemszögből, ezért volt szükség új főszereplőre is, akihez persze új játékmechanikák is tartoznak majd.

8.
8.
Optimus Prime
#7: Ez tényleg lol :D

Ezek az infó már a júniusi E3 interjúban is elhangzottak. Vagy még előbb. Én meg csak remélem a Doom3 lévén elég lesz hozzá a gépem, mert ezt lehet megjelenéskor megveszem.
5.
5.
Ra1D3n
Nem sok minden tudni a játékról, de hogy látatlanban ilyen mértékű fikatengerrel kell fogadni az azért már röhelyes... Szerintem meg rohadtul ígéretesnek tűnik és tuti, hogy megjelenéskor már lobogtatni fogom érte a papírost, hogy adjanak már egy példányt...
4.
4.
Mortis
Vicces kis sci-fi cucc is lehet ebbol, nem ertem a szajhuzokat. Nem sok koze lesz az elso reszhez, de attol meg lehet elvezetes.
3.
3.
Hubert Cumberdale
Ez tényleg jó hír, de én még tartok ettől a játéktól. Majd megvárom az utólagos visszhangot, aztán eldöntöm, hogy játszok-e vele.
1.
1.
aruha
Az 1-el volt szerencsém játszani,brutálisan jó volt,félek ez gyenge lesz ahhoz képest...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...