Kétmilliónál jár a Deus Ex: Human Revolution

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Most már bizonyossá vált: nemcsak a kritikusok, a játékosok is szerették az új Deus Exet. A Square Enix bejelentése szerint debütálása óta kétmillió példányt szállítottak le a játékból az üzleteknek, pedig alig pár hete kapható a program, és Japánban például még meg sem jelent.

Augusztus 23-án jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra a Deus Ex: Human Revolution, s bár nem mondhatnánk, hogy nem tartottunk tőle - a Square Enix ambicíója, miszerint visszahozzák az eredeti rész hangulatát, kicsit merész volt -, a végeredmény jó lett: nemcsak a kritikusok, a játékosok is imádták az előzményeket elmesélő címet.

A Square Enix bejelentése szerint eddig világszerte kétmillió példányt szállítottak le az üzleteknek a játékból, kivéve persze Japánt, mert ott az utolsó pillanatban októberre csúszott a megjelenés. Ilyen rövid idő alatt több címet is bezsákolt még az új Deus Ex: Amerikában az augusztusi hónap legnépszerűbb játéka lett, és Magyarországon is a legkeresettebb program volt a megjelenés hetén.

A sikerre való tekintettel nem maradunk bővítés nélkül: a The Missing Link című DLC októberben fog megjelenni az összes platformra, és azt a három napot játszhatjuk majd újra benne, mikor Adam Jensen rejtélyes módon eltűnik.

23.
23.
Scoo
Engem is magába szippantott a játék az elejétől a végéig. Sehol se untam. Alig tudtam felállni mellőle menet közben. Tudtak volna még mit csiszolni a játékon, na de majd a következő részben 10/10-es game lesz.
21.
21.
LnB
#10: Elnézést akkor, és tisztelet a hidegvérű és értelmes válaszért. Egyébbként nem gondoltam rosszul, hogy a te korosztályodra nem jellemző a duke nukemmel való játszás. Ezek mellé, hogy ilyen normális vagy, nem szereted a COD-ot (vagyis a 4.résznél újabbakat) akkor nagyon frankó srác vagy :D
20.
20.
givi6
#14: csak te gondolhatod így, mert ahogy elnézem mindenkinek nagyon tetszett, és végig élvezte a játékot, én legalábbis végig élveztem, és ha rajtam múlt volna, akkor 10 adtam volna rá... ( thumps up if you think its more than 9 point !!!)
19.
19.
serioustomy
Én is nagyon várom már a DLC-t! Ma ugrottam neki másodjára, annyira de annyira hangulatos a játék, eszméletlen jó :))
18.
18.
IceColdKillah
Én már alig várom a DLC-t!
17.
17.
giga321
#16: Jó kis game nem kuss bocsi el írtam , telóról írók.
16.
16.
giga321
#14: Èn nem untam meg amíg játszottam vele. Végig izgis volt mert mindíg máshogy csináltam a küldiket , egyszer lopakodas , aztán kamikaze, hackelès . Aztán kombináltam , hack-lopakodas stb. Jó kuss game ez, ajánlom mindenkinek.
15.
15.
MeTT1047
1.Rész: Klasszikus
2.Rész: Gyalázatos
3.Rész: Fantasztikus
11.
11.
givi6
ez egy olyan jó játék, hogy még meg is venném, ha megtudnám,
ugy se engednék meg : P nem hogy pénzt kéne gyűjtsek
10.
10.
Necreon
#7: Én a Duke 1-2 -őn és a 3D-n nőttem fel (évekig játszottam mindegyiket) amikor mások már rég Vice City-vel játszhattak - és 18 éves vagyok, míg a 4. post tulaja 17. Igen is lehet fogalma arról hogy mi is a Duke Nukem, nem feltétlenül volt mindenkinek lehetősége egy olyan gépen játszani, ami a saját korában alapelvárás lett volna. Én Pentium 1-el kezdtem 100MHz-s procival meg 32Mb RAM-al, amikor másnál már a WarCraft III ment.
9.
9.
Necreon
Úgy fél órája jutottam a végére. Nem mondom hogy maradéktalanul elégedett vagyok vele, mert a jó dolgok annyira jók, hogy a hibák, hiányosságok, amikből azért bőven akad, még fájóbbak, látva, hogy milyen elképesztő teljesítményre is képesek a fejlesztők más téren. Teljesen megérte az árát (11k, Augmented Edition), és ha nem is a legemlékezetesebb játékaim közé írom fel, de a legjobbak közé.
8.
8.
giga321
Én se játszottam az elődökkel de ezt kipróbáltam és nem bírtam letenni mert kicsit kételkedtem meg úgy voltam vele hogy nyár van semmi játék és csak ez jön ki mondom biztos uncsi lesz de áááááááá , valami brutális milyen hangulata van elképesztő az egész a város a játékmenet a zene különösen király, a karakter is szerethető és könnyen lehet vele azonosulni , a történet is hibátlan. Nálam 10/10 rég szórakoztam ilyen jól simán többször játszhatós. ( eleve 4 különböző befejezése van ).
Nálam év játéka gyanús de nagyon.
7.
7.
LnB
#4: Fiatal vagy te, hogy igazán megértsd a Duke Nukem körüli dolgokat! De ezenkívül jót írtál.
6.
6.
LnB
Megőrülök a 3. bosstól most tettem le a játékot, úgy felbaszott :D de amúgy imádom ám ;) És csak így tovább az eladásokkal!
5.
5.
kebi90
Meg is érdemli a játék, mert egy nagyon jó game. Eddigiekkel nem játszottam, de ez ott van a szeren. A szám még csak emelkedni fog...
4.
4.
AnimeWarlord
Bevallom kételkedve vártam az új deus exet, köszönhetően az utóbbi pár remake-nek ( pl:duke nukem forever) amik igencsak elhasaltak. Viszont ezt a játékot ajánlom mindenkinek, olyannak is aki nem ismerte az elődöt. Véleményem szerint sikerült minden jó dolgot átpakolni az előző részből és hozzáadni azokat a dolgokat is amelyek már korunk alapkövetelményeinek számítanak. Így egy kiváló, minőségi remaket kaptunk, pont olyat amit el is várna az ember egy ilyen fajsúlyos címnél.
3.
3.
koffein
Gratulálok neki. Folytatás jöhet simán
2.
2.
shatterhand
Most nincs rá időm, de majd a GOTY verzát beszerzem a dlc-kel együtt.
1.
1.
GamerBoy
Hát nagyon szép teljesítmény, egy ilyen kiemelkedően jó játéknál. Szerény véleményem szerint Méltó a Deus Ex névhez ez a game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...