Free-to-play modellre vált a DC Universe Online

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy tíz hónappal a megjelenése után free-to-play modellre vált a DC Universe Online is - valószínűleg sokak örömére. A kiadó hangsúlyozta, hogy a döntés nem azért született, mert a felhasználói bázis csökkent volna, és aki akar, továbbra is fizethet havidíjat.

Lassan a World of Warcrafton kívül egy darab MMO-t nem tudunk mondani, ami mereven kitart a havidíjas fizetési modell mellett, gyakorlatilag az összes fejlesztő és kiadó jobb belátásra tér előbb-utóbb, és átáll a free-to-play rendszerre - a játékosoknak szinte csak kívánniuk kell.

A DC Universe Online lesz a következő delikvens, a Sony Online Entertainment szuperhősös MMO-ja októberben lépi meg a váltást, PC-n és PS3-on egyaránt. A játékosok attól kezdve ingyenesen tölthetik le az alapjátékot, majd különféle extrákat vásárolhatnak némi ráadás pénzmagért cserében. Lorin Jameson, a fejlesztők vezető producere szerint a döntés nem azért született, mert a játék rajongói tábora zsugorodni kezdett, sőt az augusztusi szerverösszevonások óta folyamatosan gyarapodik a felhasználók száma. Hozzátette: eleve ebben a modellben gondolkodtak, igaz, az megkérdőjelezhetetlen, hogy a játék többe került, mint amire számítottak. (Akkor mégsem volt elég játékos?)

A Sony Online ezek után három kategóriába sorolja majd a játékosokat: azok, akik legalább öt dollárt hagynak a készítőknél, a Premium kategóriába lépnek, több karaktert hozhatnak létre, kevesebb megkötéssel találják szembe magukat, mint az ingyenes játékosok. Az abszolút csúcsot a Legendary titulus kiérdemlése jelenti: ehhez a játékosoknak továbbra is havidíjat, 15 dollárt kell fizetniük. Bővebb infókat a fenti linken találtok, októberben találkozunk!

14.
14.
babem
Én tudok mondani olyat ami még nem lett ingyenes: AION
Én ezt várom már, hogy "Free" legyen. Majd egy évig fizetgettem de a ráfordított pénz jóval több volt mint amennyit játszottam is vele. Pedig jó lenne még játszani vele.
13.
13.
Motig
#12: mégjó hogy 2 külön univerzum meg sac mindenbe más kivéve hogy szuperhőst kell csinálni.
kifogom probálni ezt is de nem hiszem a CO-t ott hagyom csak emiat(az max a Guild Wars 2 megjelenésekor lesz hogy semmi más csak GW2)
12.
12.
l.rics16
na ez befog tenni a champions online nak azt mindenki azért tolta mert ingyenes
11.
11.
Mortis
Egyáltalán nem meglepő. Főleg azt nézve, hogy ez a játék nem nyújt semmit a fejlődésre csúcsra tolása után.
10.
10.
Cuppak
9.
9.
goblinfing
7.
7.
goblinfing
tudtam hogy ez lesz megmondtam a megjelenés napkán xd
6.
6.
csabaa
#4: +1
jöjjön már az október
5.
5.
#3: A "helyett"-nek szerintem fuss neki mégegyszer :)
4.
4.
LnB
Na ezt tuti kipróbálom.
3.
3.
GhostDog24
Ennek de nagyon fog örülni a tesóm...hazajön suliból "hi" hejett ezt modnom neki :D
2.
2.
Ez tök jó hír! Ezt tuti ki fogom próbálni akkor! :)
1.
1.
mnmn1
Ha ez igaz akkor ez lesz az első teljes értékű ingyenes játék ps3-on! Plusz gondolom trófeák ugyan úgy lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...