Jövő héten jön a konzolos Crysis

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Nemrég már beszámoltunk az örömteli hírről, miszerint megannyi pletyka és kívánság után a Crysis első része valóban konzolokra költözik, ráadásul az Electronic Arts nem is tököl sokat: a játék már a jövő héten letölthetővé válik, érdemes előkészíteni a pénztárcákat és bankkártyákat!

A Crysis első része még 2007-ben jelent meg PC-re, talán az utóbbi években ez volt az a játék, amire a konzolos játékosok elsők között vágták volna rá: igen, ez nekünk is kell! Az Electronic Arts és a Crytek nem hülye, miután a Crysis 2 elkészült PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is, fogták az első epizódot, átültették a konzol-kompatibilis CryEngine 3-ra. A kampányt kibővítve, az irányítást és a játékmenetet némileg átalakítva, finomhangolva várhatjuk az új verziót, és a 3D-támogatás sem marad el természetesen.

A játékról ugyan tudtuk eddig is, hogy októberben fog megjelenni, pontosabb infó viszont eddig nem állt a rendelkezésünkre. Mint utóbb kiderült, a megjelenés a jövő héten várható, október 4-én válik letölthetővé a cím az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről - illetve utóbbi esetében, ha európai fiókod van, egy nappal többet kell várnod. Ebből nyilvánvaló, de azért leszögezzük: a játék csak letölthető formában jelenik meg, 1600 Microsoft Pontot, illetve 20 dollárt kell kicsengetni érte.

14.
14.
xICEMANx
HÁt igy elég **ar... de úgyis előbb utóbb lesz lemezes kiadás is, csak most megvárják amig mindenki megveszi igy aztán ha megszedték magukat, jöhet a ráadás akinek netalán nem lenne LIVE-ja az se maradjon ki, ez is mint minden más a lóvéról szól :D
13.
13.
Hubert Cumberdale
#5: Ez valakinek nem volt egyértelmű, hogy ennyivel csúnyább lesz? Vagy most nem értem igazából ezt az összehasonlítgatást. Meg kellene csinálni PC-s DX 11-es ultra configos változatát cryengine 3-al és azzal már lenne értelme, hogy összehasonlítsák.
12.
12.
icemanhun
Na ezt is rengetegen meg fogják venni!Pláne akik torrenteznek..:)
11.
11.
dante92
#9: Az lenne a legjobb! Remélem észhez térnek ;-)!
9.
9.
szogyenyi
Akkor ültessék át a Warheadet is, és adják ki szépen DVD-n. Egy vevőjük tuti lenne
8.
8.
Teuton
Ezért kellett kukába vágni a korábbi szereplőgárdát és ufódizájnt? DERP
7.
7.
spaza
#5: Hát neki se tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=6ZxvDgvrH6o&feature=related

:D
6.
6.
falselight
#5: látszik az alacsonyabb felbontás és poligonszám, viszont a világítás sokkal jobb a 360-as változatban. persze különböző modokkal ezt pc-n is el lehet érni.
5.
5.
biohazard rex
nem akarok flame-elni de ez a videó magáért beszél
http://www.youtube.com/watch?v=hsBU0b-0klE&feature=related
4.
4.
Goofey84
3.
3.
Donpedro
Jó lesz majd a meglepettséget leolvasni a játékosok arcáról: "Jééé, a második rész ehhez képest egy játékmenetében butított fos"
2.
2.
Dcrysis02
"A kampányt kibővítve"

Nem éppen, egy küldetést kivettek a játékból.

http://www.youtube.com/watch?v=CMIdsED4JYw&hd=1
1.
1.
anonymus26
zsír akkor psnröl letöltöm :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...