Batman: Arkham City launch trailer

  • Írta: InGen
  • 2011. október 15.
  • Videó
Link másolása
Egyelőre fantasztikus pontszámokat kap a sajtótól az új Batman-játék, így valószínűleg a játékosok is meg lesznek vele elégedve. Hogy még véletlenül se felejtsük el megvenni az anyagot, a Rocksteady kiadta a jónép számára a launch trailert. Hangulatbomba.

Az Arkham Asylum hagyományaihoz hasonlóan továbbra is sötét tónusú, kemény és baljóslatú marad a sorozat. A launch trailer láttán, azt hiszem, egyértelmű, hogy a Rocksteady ezúttal még magasabbra tette a lécet, már ami a sztorit és a karaktereket illeti.

27.
27.
Dercsi
#26: Minden gondolatoddal igazolod hogy egy igazi tróger vagy...no comment. Remélem olyan munkád lesz talán az életbe, amit minden kretén ingyen díjazz, talán akkor elgondolkodsz hogy mennyit ér a munka becsülete. Azzal pedig hogy tisztában vagy vele hogy LOPSZ nem mentség hogy otthonról egy fotelből teszed, nem egy boltba...És ha elromlik a Boxod lopsz egy ujjat?
Nem gyűjtöm a filmeket, nem torrentezek, amim van az eredetiben van, és azért mert a film vagy a játék azt az élményt adta hogy megérdemli, hogy a polcomon legyen, aki készítette pedig anyagi biztonságba érezhesse magát a jól elvégzett munkája után!
A szájba verésről csak annyit hogy 195 cm 117 kg 40 éves emberke vagyok, többek közt a tanítványom az örökös nehézsúlyú országos thai-box bajnok,(ezt csak úgy csöndben jegyeztem meg) nem hiszem hogy egy ilyen kis tolvaj, papír Jancsitól fogok megijedni, de ha gondold rendesen ringbe megmutathatod mit tudsz. Ha olyan tökös gyerek vagy írj nyugodtan pü-t. ;)
Ha pedig mint írod nincsenek anyagi gondjaid, akkor igazán megtehetnéd hogy ki fizeted a játékot, filmet, tudod csak azért hogy másnak se legyen probléma az élet...Lehet hogy 3-4 évig dolgozik valaki valamin amin te és sokan mások sokáig és jól elszórakoztok, játszotok, de ezt a valakit a főnöke utcára teszi mert a termék amit elő állított, nem hozza a várva várt profitot!
26.
26.
meatsuckDD
ohhh de kemények lettünk és okosak...:D

24: a benzin meg egy játék ég és föld....ne keverjük az szezont a fazonnal.elvégre nem bemegyek egy boltba és ellopom a játékot,hanem itthon szépen letöltöm.az xbox úgymond "fent tartása" sem arról szól,hogy mindig veszek 12ezerért játékot.és amikor a konzolt vettem,igen is gondoltam arra,hogy a játék hozzá pénzbe kerül.és akárhiszed akár nem,pont ezért vettem flesselt gépet,mert tisztában voltam vele,hogy drága egy játék hozzá;) örömöm lelem benne ígyis....de amúgymeg mivagyte? valami jótétlélek...gondolom torrentről teis húzod lefele a filmeket orrbaszájba,meg miegymást...szóval erről ennyit.majd akkor próbálj okoslenni,ha te minden programot,filmet,játékot,zenét eredetiben megveszel,addig meg szerintem egy rohadt szavad nemlehet.és a többieknek sem....;) hát ha az ip címem alapján eljönnél holnap hozzám (ma) és fognád magad é elvinnéd a konzolom akkor minden bizonnyal fogad nem maradna....ezt a microsoft sem így oldja meg apukám...szimplán bannolja live-ról az embereket.szóval nemhívnám a rendőröket,hanem jól szájonvernélek;) amúgy meg a csóróságra rátéve,havi 45000es ösztöndíjamvan,ígyhát anyagilag nincsenek gondjaim.nemazért nemveszek 12értjátékot mert nincs rá keret,hanem mert azon a pénzen tudok hasznosabb dolgokat is venni,amire pl szükségem van.és nemkell anyucinak kucsorogni.....másrészt meg ennek miköze a tudatlansághoz? magyarázd el nekem.mert szerintem mocskosul nincs hozzá semmi köze....:D te vagy a tudatlan barom,hogy szemrehányás teszel másoknak ezért és olyanokat vágsz a fejükhöz,amiről speciel fogalmad sincs (pl a csóróság)

25:spóroltam én szerintem eleget.jogosítvány,xbox,hegyalja fesztivál....demostegy játékot nemfogok megvenni 12000ért már ne is haragudj meg,ha megtehetem kábé 250Ft-ból és a ráfordított időből.szerintem ez ész szerű.nemértem hol a probléma....:D
25.
25.
ReNegAdE
#21: Remélem piszok büszke vagy magadra!Nagyon sok ismerősöm inkább spórol,azzal még nem próbálkoztál?
24.
24.
Dercsi
#21: Ha az autómat csak úgy tudnám használni hogy azzal másoknak kárt okozok, azaz a benzint lopnám esténként, inkább gyalog járok, eleve nem veszem meg ha nem tudom fenn tartani.Mikor a konzolt vetted arra nem gondoltál hogy a játék bele pénzbe kerül? És azért pénzbe, mert sok száz ember évekig dolgozott rajta hogy egy normális játékos aki MEGVESZI örömét lelje benne!
Képzeld el ha az ip címed alapján holnap elmennék hozzád letekerném a fejed, azt elvenném a konzolod, mert nekem nem telik rá...???!!! Gondolom hívnád a rendőrséget...Szégyelld magad! Nem az a baj hogy csóró vagy, hanem hogy még a tudatlanságod reklámozod is...
23.
23.
felegyi
#21: A játékfejlesztők nevében tolvaj vagy... annál is inkább másoló! Pl van egy terméked amit te készítettél majd azt árusítod, más pedig használja de nem fizetett érte viszont nem okozott számodra anyagi kárt! Ez inkább másolás, ami annál is inkább szabadalomsértés amit én annál is inkább leszarok de nem kell reklámozni :)
22.
22.
danez11
#21: jogos, de akkor is bazd meg :D
21.
21.
meatsuckDD
#19: hát koma nem elloptam csak letöltöttem:D a valódi tolvajokat minek neveznéd?...:D egyébként meg én kérek elnézész,hogy apuci és anyuci nemvesznekem játékokat tizenpárezerért....(Y):D szerintem sokkal jobban megéri így:D veszed 25DL lemezt,letöltöm a játékot ingyen és spóroltam xy összeget.rengeteget...:D az meg már mellékes,hogy live-on nemtudok játszani.lekötnek simában is:D
20.
20.
meatsuckDD
#4: háthogy már vagy 2napja fentvan 1-2 torrent oldalon:D
18.
18.
Gotham123
17.
17.
ALpH4
nagyon zsir lesz nagyon várom a mass effectel egyut :D
16.
16.
ReNegAdE
Nagyon várós!Nincs is annyi pénz ami az elkövetkező két hónap megjelenéseit fedezné!:))))
14.
14.
lakodani95
az 576 azt írja, hogy november elsején jelenik meg a pc. meg limitált kiadás is lesz.
12.
12.
mdr88
Solomon Grundy elég betyárul néz ki :D nagyon várós :D
11.
11.
mugen
#9: Mintha úgy olvastam volna, hogy novemberben jön.
10.
10.
Dominko
#9: Valamikor novemberben, pontos dátum még nincs.
9.
9.
radko1010
ó, pedig azt hittem megjelenítitek a nevem :(
azt nem tudja valaki egyébként, hogy a pc-s verzió mennyit fog késni?
7.
7.
Dominko
#6: el is felejtettem...
6.
6.
Füge
4: Konzolra kijött a warez verzió.
5.
5.
Dominko
itt a hivatalos pontozás:
Game Informer – 10
Official PlayStation Magazine Australia – 10
Eurogamer – 9
Destructoid – 8.5
GiantBomb – 5/5
4.
4.
Dominko
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...