DLC-t kap az Iron Brigade

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 18.
  • Letöltés
Link másolása
Nem unatkozik mostanság a Double Fine: a napokban jelent meg tőlük az új Szezám utca-játék, de a nemrégiben bemutatkozott arcade játékaik is egy-egy letölthető tartalommal bővülnek a közeljövőben. A korábban Trenched néven ismert Iron Brigade-hez négy új küldetés érkezik majd és egy új főellenség..

A zseniális humoráról híres Tim Schafer csapata, a Double Fine felfedte az Iron Brigade első DLC-jének részleteit. A könnyed mechás játék Rise of the Martian Bear névre keresztelt bővítést kap, melyben a Vlad nevű gazfickó ezúttal egy medve testébe (!) átalakulva tör borsot az orrunk alá!

Elsőként a Gamespot számolt be a korábban Trenched néven szereplő játék kiegészítéséről, hogy legfőbb ellenségünk, Vlad legyőzése után hallunk még a gazember felől. Bukása után átalakul egy medvévé, majd elmenekült a Marsra, mi pedig utána eredünk, hogy újra leszámoljunk vele. Ennél idiótább továbbgondolásra nem is számítottunk volna, de ez esetben a játék pozitívumaként tekinthetünk az "idióta" kifejezésre.

Árról és megjelenési dátumról még semmit nem tudunk.

Az Iron Brigade megmarad Xbox Live-exkluzív címnek, de a fenti DLC-n kívül kap majd egy ingyenes frissítést is, melyben Survival mód ütheti a markunkat. Reméljük, hogy a névváltoztatás nem zavarja össze a rajongókat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...