Itt a beígért a Grand Theft Auto V előzetes

  • Írta: InGen
  • 2011. november 2.
  • Videó
Link másolása
San Andreasban játszódik, úgyhogy a korábbi feltételezések, amik az 1899-es Washingtont tippelték meg helyszínként, tévedtek. Meg azok is, akik Bostont gondolták. A Rockstar az ígéretének megfelelően percre pontosan fellőtte az új GTA előzetesét. Nézzük!

Mindenféle további kommentár nélkül:

176.
176.
caleb007
#168: Nem a Gamestar találta ki, hogy az RDR jön PC-re, hanem a Rockstar állította. Más kérdés, hogy legutóbbi nyilatkozatuk szerint már nem annyira valószínű, hogy jön.
A 147-es hsz-emet meg válaszként írtam, mert vannak kárörvendő emberek, akik már biztosak benne, hogy nem jön PC-re a GTA V, csak nem tudom honnan...
175.
175.
vwxyz
#157: Erről beszélek, hogy maga Los Angeles baszott nagy és színes, nem kell ide több város, elég lenne ez, deh vmi eszméletlen módon kidolgozva :D
Remélem igazam lesz, és nem lesz benne több város... :P
#158: Ezt adom :D:D:D
174.
174.
HATECORE
remélem nem niggert kell irányitani mert akkor nem kell
173.
173.
Kishozi
Nekem az olajfúró tornyokról a Dallas című film ugrott be :D
172.
172.
samatagrav09
szerintem ennek olyan driver paranel lines hangulata van
171.
171.
kiskenguru
#169: Ezaz! Ami van az sosejó, hiába nyavajognak úgy is mind megveszi vagy letorrentezi aztán áll a pöcök 24/7 hogy mekkora játék. Amúgy meg leunalmasozni a játékot 1:25 hosszúságú videó alapján... Hát gratula.(Mármint a nyafogókra értem)
169.
169.
DzsungelCsirke
#161: ,,amugy nem ertem mindenki visszasirja a vice city-t meg san andreast erre most itt van es sokan rinyalnak hogy vmi uj kellene meg nemtudnak ujat kitalalni :D ez magas nekem''

Pedig nem olyan bonyolult. Nyilván nem azok rinyálnak hogy unalmas SA akik visszasírják...
168.
168.
ATi0021
#166: Milyen fele? Vagy te esetleg belső Rockstar alkalmazott vagy? Szimplán szinte az egész kamu. Egy részét meg eltalálta a kreátor, ez nem jelenti, hogy minden igaz.

A GameStart meg ne említsd. Az ország elsőszámú gamer bulvároldala. Rosszabb mint egy Blikk, Velvet, Hot, Bors négyes. Szerintük még RDR is lesz PC-re. Folyton csak írnak valami irgalmatlan nagy baromságot, és örülnek, hogy nő a nézettség és a reklám bevétel. Aztán mikor kiderül, hogy hazudtak, teszik ketté a kezüket, hogy mi csak ezt fordítottuk.
166.
166.
aruha
#165: nem annyira kamu az....ráadásul ezt a gamestar nyilatkozta és sztem eléggé hivatalos infók abból kiindulva h több mint fele már igaz
165.
165.
ATi0021
147. - Miért kell trailer előttről származó kamu híreket kommentelni? Ilyenekből szokott félreértés lenni...
164.
164.
aruha
http://www.youtube.com/watch?v=tvotLtAlIZc&feature=related

Tessék a Trailer zenéje egy koncerten régesrég :D
161.
161.
venoom
#152: hogy jon ide a maffia? lehet hogy hasonlo stilus meg nagyon jo jatek de semmi koze a GTA-hoz!!

amugy nem ertem mindenki visszasirja a vice city-t meg san andreast erre most itt van es sokan rinyalnak hogy vmi uj kellene meg nemtudnak ujat kitalalni :D ez magas nekem
160.
160.
kiskenguru
Én már a Red Dead Redemption első bemutatkozó videói láttán sem hittem el hogy ez tényleg ilyen szép és részletgazdag lesz, pedig de. Remélem ezt is nagyon takarosra megcsinálják minden platformra. Ha már Crysis 1-2 sikerült meg a BF3. Amúgy meg istencsászár lesz és már kurvamód várom.
159.
159.
kukac450
nekem a kutyus télleg nagyon tetszik az elején... egypár golyóval a fejében!! *trollface* x'DD
157.
157.
BudTerence
#133: Én voltam Los Angelesben, több, mint 1 órát mentünk autópályán az egyik felétől a másikig, és még mindig Los Angelesben voltunk. :) 160 km a város átlósan. Olyan, mintha Pestről lemennél Miskolcra, és Miskolc határában még mindig Budapesten lennél.
156.
156.
drat576
engem már a 4 se fogott meg (pedig jól futott), valahogy ez már nem az én műfajom
155.
155.
Samu
Szép videó,és hangulatos!De ebbe már biztos belerokkannak az xboxok,sajnos,mivel már a IV-et sem bírták 100%-ban betölteni játék közben gyors akcióknál még HDD-ről sem... Azért persze jól elleszek vele,mert biztos nem fogok izom-PC-t építeni emiatt a játék miatt sem.Várom!San Andreas HD :)
154.
154.
Richi12
#141: amerikában a kertvárosoknál itt házszám meg ilyenek vannak jelölve
153.
153.
greenmelon
Remélem a körözés nem olyan lesz mint a IV előtti részekben, hogy 1 csillag fölött már csak Pay N' Spray-jel lehetett lerázni őket...
152.
152.
Utáljatok érte, de nekem ez baromi fantáziátlan rókabőr effektusnak tűnik és iszonyatosan műanyag az egész. Persze lehet azért van, mert szerintem az egyetlen igazán jó GTA valójában a MAFFIA első (és szigorúan az első) része volt. :((( Sajnos másodszorra ők is csalódást okoztak, így nem is nagyon van jó városban szabadon autókázós, küldetésfelvevős játékunk manapság...

Amikor először néztem azon gondolkodtam, hogy ez most akkor valami áprilisi tréfa, de aztán újra és újra megnézve úgy gondolom, talán mégsem... Csak egyszerűen alkotói válságban van a Rockstar vagy egyszerűen nem mernek bizonytalanba vágni és inkább fejik tovább a jól bevált tehenet... Pontosan azt érzem amit egy COD, BF, FIFA hírnél, csak pepitába.

Természetesen elnézést azoktól akiknek most jól beleléptem a lelkivilágába, nem bántólag mondom ám ezt, csak egyszerűen ilyen érzések kavarognak bennem...
151.
151.
kopic
#147: Apukám! Ha Niko halála benne lesz, az elég durva lenne!!!! De a 6 csillagos körözés eddig minden részben is benne volt!
Ja meg kösz ezt a sok érdekes infót! Remélem hogy azért ezekből valamennyi hiteles lesz!
150.
150.
adriano28
#147: heheheee, én leszek benne WINN fck yeah
149.
149.
adriano28
úgy láccik visszatérünk a san andreasba, ugyanis 0:51 - 0:54 másodpercekben egy nagy grafiti volt amin los santos volt, remélem hatalmas lesz a terület, akár 1ik sarokból a másikba eltartson jó 1 óráig is menni:D illetve remélem azis benne lesz hogy repülőket lehessen vezetni!
148.
148.
kopic
#135: Persze! Természetesen, mint mindig ezt a játékot is elkezdte fikázni!!!! Nézd vissza az előző kommenteket! De most új profilja van ismét! Gebson névvel, és kb ez a 4.-ik profilja! Engemet már nagyon idegesít a csávó jelenléte!!!!!!
147.
147.
caleb007
#143: De biztos vagy benne... Mindenesetre itt van néhány kiszivárgott információ, ami vagy hiteles, vagy nem:
-Főszereplőnk spanyol származású és Adrian a neve

-A játék helyszíne visszatér San Andreas -ba

-2012 -ben fog játszódni a történet

-A történetet Los Santos -ban kezdjük ahol az egyik ellenséges banda által jól elletünk verve, és ki is raboltak.

-A középpontban a pénz fog állni (mint azt megszokhattuk már a Grand Theft Auto sorozatban)

-Multiplayer itt is lehetséges lesz: konzolon 32 fős szerverekkel, míg PC -n 64 fős szerverek

-A PC -s verzió portolásáról a Leeds fog gondoskodni, és sokkal jobb optimalizálásra törekednek mint a IV esetében

-A történet ott fog folytatódni ahol a IV befejeződött

-Utalások akadtak arra hogy Niko halála is benne lesz

-Autó moddolási lehetőség visszatér (Low-Rider -k, FUCK YEAH)

-Visszajön a régi 6 csillagos körözöttség

-Alternatív befejezések lehetnek a játékban, összesen 4 (2 jó és 2 rossz)

-A terület ugyan az lesz mint a San Andreas -ban de sokkal tágabban, és részletesebben

-Visszatérnek a bandaháborúk, de már több banda is szerepet fog kapni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...