NFS: The Run - előzetes a multiplayerről

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 3.
  • Videó
Link másolása
A megjelenés közeledtével alacsonyan szállnak a Need for Speed: The Run kedvcsinálók, ezúttal a többjátékos üzemmódba tekinthetünk bele. Az online porcióból természetesen az Autolog sem hiányozhat - a folytonos rivalizálás könnyedén tönkre teheti a legszorosabb barátságokat is.

Tegyük fel, hogy véres verejtékkel állítjuk fel egyéni csúcsunkat egy-egy pályaszakaszon, másnap pedig azzal fogad a játék, hogy pökhendi cimboránk jó másfél másodpercet ránk vert. Na, ilyenkor megy a szitkozódó üzenet és az elhamarkodott fenyegetőzés. Tény, hogy az Autolog jó móka, de ugyanennyire vérlázító kezdeményezés. Az új NFS: The Run trailerben a multiplayerről regélnek nekünk egy keveset.

Michael Bay, a Transformers-filmek rendezője készített egy akciódús trailert a játék mellé, csupán lájkolni kell a NFS Facebook-oldalát és ha kellő ember összegyűlik, elérhetővé teszik a limonádé-filmek mesterének művét.

17.
17.
vwxyz
#16: Bárcsak képes lennék az időutazásra :D
Amúgy csak az előző részek tapasztalataira gondoltam, mint Carbon, Pro Street, Undercover, Hot Pursuit 2010, és ezeknek szar volt a Most Wantedhez képest az írányítása... De nem tudom ennek milyen, és nem is tettem rá utalást, hogy tudom, hogy ez szar írányításilag, csak általánosságban írtam, hogy átültethetné az EA más NFS be is az NFS MW írányítását :)
Viszont időutazni nem lenne rossz :D:D:D
16.
16.
Elyas
#15: honnan tudod hogy milyen az irányítás a játéKBA? a jővőbe élsz és ott már játszottál aztán visszajöttél hogy ezt megoszd??
15.
15.
vwxyz
#13: Nah ezt nagyon eltaláltad!!! Talán ott volt normálisan megcsinálva az írányítás arcade szinthez méltóan... Ott kellett fékezni is nagyobb kanyarok előtt, nem mindent tudtál bevenni farolva, főleg 300-al nem tudtál bevenni éles kanyart... Nem értem miért nem ültetik át más NFS-be is?! :S Ez nem ciki, csak kurva gáz!
14.
14.
gagyinho
jól látom hogy lesz benne traktor?? :O xD
13.
13.
kharami
Hamár árkád! Mia bubánatos vércsepöcsért nem lehet úgy megcsinálni az irányítást mint a Most Wanted ben!:S:S:S Ez igy gáááz!
12.
12.
Deadzone
egy fokkal talán jobb lesz mint a hotpurszit de így is egy szar. autók viselkedése.. úristen. konzolpistiknek jólesz nyomkodni reflexből a gombokat az átvezető videókban. törésmodell gondolom ismét nem lesz így 2011 végén űbergáz.
11.
11.
Elyas
nagyon tetszetős game nekem tuti vétel
10.
10.
greenmelon
#9: Nyilván az autók viselkedésére gondolt.
9.
9.
Berkes2000
#4: Nem vágom mire gondolsz! A HP-ban teljesen szabadon konfigurálható volt az irányítás. Engem speciel pont az idegesít, hogy rá vagyok kényszerítve arra hogy ravasszal nyomjam a gázt, amiről lecsúszik az ujjam... (PS3) Vagy az autók viselkedésére gondolsz?
8.
8.
..::RoLiSoAp::..
Hát igen, amit a rivalizálásról írtatok az teljesen ígyvan... kijött a demo és elég sok haverom, köztük énis azt toltuk pár napig. full erős rekordot állítottam fel, sokan nem is játszottak többet :D erre egyik nap online vagyok és ilyen üzit kapok : háháá odabasztalak 1.30 cal =DDDD . fájt a szívem :S
De ez nagyon tetszik. nagyon vááárommár vezetniiakarook
6.
6.
#4: Szerintem már full ugyanolyan az irányítás (PS3 - 300 megás frissítés...), nekem semmi bajom nincs vele...
5.
5.
greenmelon
#4: Hát ja, az az irányítás eléggé illúzióromboló.
4.
4.
drat576
nekem marhára tetszik, csak ne olyan legyen az irányítása mint a Hot Pursuitban
3.
3.
Cuppak
Nagyon jó lesz! Must have!
2.
2.
Hardy
Nem rossz, tetszik, hogy autóban hiány nem hiszem, hogy lesz.
1.
1.
Danidius
eltalálták ezt a multiplayer!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...