VGA 2011: Első képen a Bioware új projektje

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 8.
  • Képek
Link másolása
Ahogyan az előzetes anyagokból tudni véltük, a Bioware a VGA díjkiosztón leplezi le új játékát. A Game Informer csapott le elsőként a cím teaser képére, mely a jelek szerint egy teljesen új frencsájz nyitófejezete lehet, tehát nem folytatás. Lássuk, miről árulkodik a friss látnivaló!

A Spike TV jóvoltából megrendezésre kerülő Video Games Awardson idén is szolgálnak nekünk jó pár játékbejelentéssel a fejlesztők: látszólag a Bioware sem szeretne élete végéig Dragon Age-eket és Mass Effecteket készíteni, hiszen egy teljesen új játékkal jelentkezik. Az előzetes spekulációkra rácáfolva nem a Dragon Age 3-at kapjuk meg, hanem egy posztapokaliptikus címet. De lehet, hogy tévedünk és mi vagyunk a vakok.

A világégés utáni állapotokat visszaadó témaválasztás elég gyakori téma manapság - ott van ugye a Fallout, a Borderlands és a Rage is, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Az említett patinás listához csatlakozik minden bizonnyal a kanadai Bioware is, hiszen következő munkájuk első előzetes képéről süt a posztapokaliptikus hangulat.

Leamortizálható járművek, robbantások, porfelhő, adrenalin - nekünk ez jön le belőle. A címet december 10-én leplezik le a VGA-n, és a Bioware színeiben tetszelgő, új csapat munkája lesz.

26.
26.
Lordnekroseth
Hát, egy szó mint száz....majd meglátjuk :D
25.
25.
adriano28
24.
24.
The Lone Drow
#23: Talán ideje, hogy belássák, ami nem megy, nem kell erőltetni :)
23.
23.
Mortis
Oké, akkor én kivételes csak a hírhez szólnék hozzá. :)
Akciójáték várható, a kanadai fenegyerekek mostani műveit elnézve. Talán nem is baj, hogy végre nem röhögtetik ki magukat az RPG-jelzővel.
22.
22.
terenceHill
#14: a galéria tényleg használhatatlan, idegesítő és főleg lassú. Ezért nem is szoktam nézni a képeket ezen az oldalon inkább más nagyobb, jobb galériájú magyar vagy néha külföldi oldalon. bxGallery, Fancybox csak példaként, de van sok más.
21.
21.
thrillseeker
#20: Igen, valóban szarul van megoldva a képgaléria, sőt továbbmegyek az is szar, hogy nem lehet szerkeszteni a hsz-okat. Mégsem érzem, hogy ez ok lenne arra, hogy valaki ilyen stílusban szóljon be a többi olvasónak, de főleg nem az üzemeltetőknek. Ahogy írtam szólni, kérni lehet, akár ezerszer is de követelőzni meg gyalázkodni nem kéne. Az legyen az oldal problémája ha emiatt olvasókat veszít, az ő döntésük. Nem hiszem, hogy bárkinek tartoznának emiatt elszámolással. Viszont az ilyen stílusú kommentek legalább annyira nem tesznek jót a GK-nak mint az ha elveszít egy pár nagyonokos assembly gurut, aki azért keres ürügyet, hogy nyálaskodhasson meg verhesse magát egy fórumon.
20.
20.
SSJ Gábriel
#15: Normális esetben veled értenék egyet,mert ezzel az oldallal nincs sok bajom. Annyira nincs hogy csak 1 van. És hát ha nem ez az egy van éppen kivesézve,akkor az értelem mellé állok.
De sajnos most pont az van témában.
A stílusát is megértem,mert bár csak nyár óta vagyok fent,de azóta minden nap többször.
És nem egyszer volt erről szó. Ráadásul egy admin se tolta oda a pofáját hogy: jó jó megcsináljuk.
És tudod mi a legborzasztóbb? Hogy a kis társaságotok már bebizonyította,hogy igenis meg tudjátok csinálni ezt rendesen is.
De mégsem tesztek ellene semmit.
#16: "Itt viszont csak egy látogató vagy, aki max észrevételezhet és örülhet, hogy még felengedik ide."
Igenám,csak az a baj hogy van még közel 10 online magazin,ahol még ez a hiba sincs.
"örülhet, hogy még felengedik ide." Mi van?
Akkor most mondok valamit: A magazinoknak (legyen az online vagy újság) az a céljuk,hogy minél több olvasója legyen.
Itt GK-n több ember olvas mint ahány regelt.
De mindegy is. Inkább csak annyit mondok:
Kérem szépen a képnézegető normálissá varázsolását!
19.
19.
LnB
#14: A stílussal nem de a modnandóval egyetértek. Miért nem lehet jól megcsinálni a képkezelést? Mert az oké, hogy parasztul adta elő, de már rengetegszer írták mások is és még csak nem is reagál rá senki.
18.
18.
batonai87
Úgy látom, itt ismét magasröptű eszmecsere van kibontakozóban. :)
Amúgy, a posztapokaliptikus hangulatot én sem látom, csak valami Motorstorm-koppintást.
17.
17.
McDuff
#14: Egy ilyen szituációban,amit itt leírtál,egy normális ember,fogja magát és kimegy az étteremből fizetés nélkül és vissza se megy...talán neked is ezt kéne tenned...
16.
16.
thrillseeker
#14: Ha egy étteremben szart tesznek eléd, akkor reklamálhatsz, követelőzhetsz, mert te vagy a vendég és fizettél érte, itt viszont csak egy látogató vagy, aki max észrevételezhet és örülhet, hogy még felengedik ide.
15.
15.
fojesz
#14: "Én büdös, bunkó paraszt"

Te mondtad. A stílusból viszont vegyél vissza.
14.
14.
#7: Talán feltűnt, hogy kurvára nem volt smiley a végén... Ha azt nézem, hogy milyen profillal foglalkozik a portál akkor a képek megjelenítése egy kritikusan kiemelt területnek számít. Teszem azt, ha étteremben eszel és konkrétan szar szaga (vagy kinézete) van a levesnek akkor is birka módon megeszed ? Mert ott például az íz mellett a gusztusos tálalás talán a második legfontosabb dolog (meg, hogy ne pusztulj bele egyáltalán).

A probléma alapvetően az, hogy van valami ami egyértelműen rossz, silány, trehány munka (vagy csak egy nagyon elbaltázott ötlet) és annak ellenére, hogy sokszor sokan kértük, mégsem veszi senki a fáradságot, hogy orvosolja. Igen, ha értenék a php-hez jelentkeznék, hogy megcsináljam, de mivel c++ és assemblyben élek, így sajnos nem tudok mit kezdeni a problémával, maximum sírok, hogy ne legyenek már ilyen igénytelenek.

Az pedig nem igaz, hogy lehetetlen, mert e107, joomla...stb alatt is számtalan ellenpéldával tudnék szolgálni ahol ez és még egy csomó minden más, ami itt nincs, de máshol már alap: működik évek óta !

Már nem emlékszem a napjára amikor először valaki szóvá tette, aztán kértük (szépen, sokszor), hogy legyen már normálisan megcsinálva a galéria és a képek kezelése, de lehet, hogy van már egy év is lassan. Ha nem hiszed, nézz utána nem én egyedül sírok érte, már nagyon-nagyon-nagyon rég óta. :( ... itt most tényleg volt egy kurvára síró smiley!

aláírás:
Én büdös, bunkó paraszt: aki szeretné, ha kicsit fejlődne az oldal és egyre felhasználóbarátabb lenne...
13.
13.
ApexPredator
Sztem ilyen Dead Race jellegű lesz
12.
12.
LnB
A Star Wars témát csak poénnak gondolta, ha sivatagról mindenki posztapokaliptikusra gondol, akkor ennyi erővel lehetne a Tatoeen is :D
11.
11.
Motörhead
#10: Há nem pont a transzforszmersz mellé esett??Oszt még pattan egyett!:))
10.
10.
Motörhead
Én egy lúzert látok,ejtőernyő nélkűl!
9.
9.
Hubert Cumberdale
#3: Mintha az ép kocsi hátulján ilyen gépágyú szerűség lenne.
Lehet valami lego racers szerűség lesz :D
8.
8.
ZsupiDav
Szerintem is inkább sziklás sivatag. Viszont a "repülő" emberkének az alsó lábát eléggé megviselhette a találkozás, mert igencsak érdekesen van meggörbülve!
7.
7.
Lordnekroseth
Tom...egy ijen benyögés után, kurvára nem túnsz vicesnek.
Egyábként meg nekem egy sima auó versenynek tűnik.
6.
6.
off: komolyan ültessétek már reszelőre vagy húzzátok fel egy villanyoszlopra a p@csénél fogva az oldal technikai felelősét, mert a képek kezelése valami botrány ezen az oldalon !

on: Nem tudom, poszt-apokaliptikus hangulatot nem érzem, viszont az tény, hogy Lukkal van az erő. De vajon hová bújt erkettődékettő ?! :)
5.
5.
KD
a borderlands még mindíg nem világvégés játék....
4.
4.
l4cyk4
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Igaz, hogy első pillantásra a rage ugrott be,de ez még nem jelent semmit.
3.
3.
LnB
#1: Én a fegyvereket sem látom :) de a csóka az Luke Skywalker :D
2.
2.
feecske
Nekem se jön le hogy ez mért posztapokaliptikus.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...