Csalókat bannoltak a Battlefield 3-ból

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Több száz csalót tiltott ki az Electronic Arts a hétvégén, és lenullázta azok eredményeit, akikről feltételezhető volt, hogy illetéktelenül jutottak előnyhöz a játék többjátékos módjában. A kiadó szerint olyan hiba maradt a Battlefield 3-ban, amit kihasználva gyorsabban lehetett fejlődni a szokásosnál.

Az Electronic Arts a Twitteren jelentette be, hogy több száz csaló Battlefield 3-as hozzáférését tiltotta le, valamint lenullázta azok statisztikáját, akik úgy jutottak előnyhöz a fejlődés során, hogy a játék hibáit próbálták kihasználni. Mert hogy maradt ilyen hiba a játékban: mérnökként egyetlen menet alatt több tízezer pontot lehet összekalapozni a "repair tool" trükkös használatával.

A kiadó zéró toleranciát hirdetett a csalókkal szemben, a jövőben is azonnal bannolnak mindenkit, akit csaláson kapnak. Az EA szerint készül a javítás, amivel többek között a fenti hibát is kiszűrik a programból, de már azt is lehet tudni, hogy a fegyverekre szerelhető lámpák fényerejét (amik arra hivatottak, hogy elvakítsák a szembejövő ellenfelet) is gyengítik majd: a mostani tízméteres hatótávolságot jelentősen csökkentik a fejlesztők.

40.
40.
tirpa
áháhááhááááá megérdemlik azok a csicska csalók! Ha tehetném, akkor egy jó nagyot röhögnék a fejükbe mikor meglátják, hogy lenullázták őket!
39.
39.
Kisjuszker
de most már télleg érdekelne hogy mi az a Bug a Repair Tool-al !? :D még nincs BF3-am de kíváncsi vok :D:D
38.
38.
Kisjuszker
#36: A "repair tool" az a szerkezet amivel az Enginer feljavítja/tönkreteszi a járműveket, de azzal embert is lehet ölni.
37.
37.
jookrisztian
#29: Sziasztok.

Ezek az emberek nem igazán értik a játékok adta szórakozás, és az élvezetesség fogalmát, de szerencsére nem vagyunk egyformák!!!
36.
36.
csako84
De most mi is az a "repair tool" pontosan?
34.
34.
Bisur1996
31.
31.
goblinfing
Most az mért probléma ha valaki kihasználja a bugot? Ha ilyen bugot bent hagytak akkor nehogy már a player szopjon miatta...
30.
30.
Hubert Cumberdale
#27: 80 óra alvás nélkül? :DD
27.
27.
Cuppak
#26 1 hét alatt rank 50 ? az semmi
nekem 35 óra alatt lett meg lvl37... 1-2 óra alatt simán megvan 1 szint(ha jól tolod). Rank 50 kb 80 óra ami kevesebb mint 1 hét.
26.
26.
PolluxHUN
Ááááá végre! Volt egy tag aki 400m-ről (!!) lőtt heasd shot-ot nekem 1 Scar-H-val +ba még nem is lehetett látni a tagot soha a mapon. nem vagyok híve sztereotípiáknak de a tag egy orosz Prohack BF3 csoport tagja volt egy héttel a játék megjelenése után Rank 50-en...asszem innét mindenki vágja a témát -.-
18.
18.
HunRaptor
Ezt nagyon jól tették,sok másik játéknál is be kéne ezt vezetni nagyobb rendszereségel.
17.
17.
Elyas
14.
14.
ReNegAdE
De jó lenne ha a COD-okból is bannolnának minden csalót!Ezért máris irigylem a BF-es tábort!
10.
10.
shatterhand
úgy kell nekik
más dolgozik a pályán, ők meg elhúznak szarakodni

másrészt viszont én alapból utálom az ilyen "játsz sokat,hogy megnyíljon a jó cucc/fegyver,stb" megoldás. Kész szenvedés mire összejön az a fegyver amivel élvezni akarom a játékot. Onnantól már le is szarom a többit.
8.
8.
gustaved
#6: Sajnos a PC seket lesz*rják:S
7.
7.
krisztian66666
#6

Az agyi szintünkből csak ezt telt ki :D
6.
6.
Raam989
Nagyon helyes. Halál a csalókra. A CoD is átvehetné ezt a szokást, mert hiába jelentettem a csalókat a BO-ban, semmit nem értem vele. Ott legtöbbet a custom avatarok miatt jelentettem, mert szerintem gusztustalan, hogy f.szokat, meg puncikat "rajzoltak" maguknak a játékosok avatarként...
5.
5.
MadDragon
#3: Megveszed és utána ingyen játszhatod. Illetve lesz benne egy aukciós ház, ahol a játékosok igazi pénzért is árulhatnak talált tárgyakat.
4.
4.
krisztian66666
Engem is okat zavarnak az ilyen cheaterek :D

#2
Ez durva volt :D Így jár aki csal :D
3.
3.
AnimeWarlord
Témától függetlenül, valaki nemtudja véletlenül, hogy a diablo 3 ingyen lesz játszható vagy fizessem neki a havidíjat?
1.
1.
shifteeh
Újabb csatatér a BF3 vs MW3 összecsapásokhoz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...