The Old Republic - az előrendelők az elsők

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 8.
  • Hír
Link másolása
A BioWare korai hozzáférést biztosít a Star Wars: The Old Republic előrendelői számára, így ők már december 13-án, azaz egy héttel hamarabb elkezdhetik a kalandot, mint akik a hivatalos premierkor vásárolják meg a játékot. Sőt számukra a kliens már előtölthető.

A készítők elmondása szerint még mindig nem késő az előrendelés mellett dönteni, a legtöbb áruházban ezt meg is tehetjük, de akár az Originen is lehetőségünk nyílik rá. Miután megrendeltük a The Old Republicot, a kapott kódot beválthatjuk a játék hivatalos oldalán és már tölthetjük is a kliensprogramot, ezzel megelőzve a nagy érdeklődés által kiváltott szerverkapacitási problémákat.

Az EA és a BioWare közölte, hogy december 13-án indul a móka az előrendelők körében, így már egy héttel korábban nekikezdhetünk az MMO-nak. Ez londoni idő szerint déli 12 óra, ami az időeltolódás miatt nálunk 13 órára tehető. A Star Wars: The Old Republic a bétatesztek alapján bitang jóra sikerült, sztorija is többet nyújt egy szimpla MMO-nál. Már tudjuk, hogy karácsonykor hol leszünk.

8.
8.
Ra1D3n
Egy darabig wow-ozgattam, de egyáltalán nem fogott meg a dolog, ezt meg volt szerencsém látni haveromnál béta időszak alatt, és azt kell, hogy mondjam a wow-ot(szándékosan írom kisbetűvel) reggelire megeszi amolyan előételként. Nagyon tetszik, hogy külön sztori van építve mindegyik kaszt köré és a magunk módján alakíthatjuk azt(több karaktert is szemügyre vételeztem különböző szinteken). A játékmenet nagyon jó, és amit fontos megemlíteni, hogy nagyon hangulatos! Én csak az alap wow-al játszottam, de emlékszem, hogy ott semmi felvezetője nem volt a karakterünknek, csak potty és ott voltál Azeroth világában, mellesleg a karatkerek kezelhetőségéből kifolyólag az SW:ToR jóval hangulatosabb is számomra. Nagyon megfontolom, hogy vizsgaidőszak után jómagam is beruházzak rá! :)
7.
7.
Gubi
#4: Én beérem egy normál verzióval is, csak jöjjön már el kedd :) Aztán irány a bolt és mehet a móka.

Ki milyen kasztot indít amúgy? :P
Személy szerint én valszeg Jedi Consularral fogok menni.
6.
6.
Adamknight
Az lenne a vicc, ha 1 év múlva ez is átváltana ingyenes modellre, úgy mint a DC Universe Online XD.
5.
5.
Cuppak
#3 És folyton jönnek az olyanok akik megmondják hogy neki nincs igaza.
4.
4.
Hab
#3: Fölösleges provokálni. Múltkor egész normálisan fejtette ki a véleményét és még csak a grafikát se hozta szóba :)
Kedden megyek a CE-mért, már várom hogy kibonthassam :D
3.
3.
l.rics16
nah most jön az a rész hogy 1-2 óra mulva feljön Lordnekroseth és bekommenteli hogy ez a játék szar mert a grafikája szarbb mint a gow nak meg nincs benne semmi ujjitás a gow hoz képest
2.
2.
Gariss
Kaja, pia, vödör bekészítve.
1.
1.
daenath
A Digital Deluxe Edition 80$ a Standard pedig 60$ az originen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...