Videón a Raccoon City Hősök módja

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 16.
  • Videó
Link másolása
Elvész-e a horror esszenciája, ha többedmagunkkal vágunk neki a rémségekkel teli kalandoknak? Bizonyára néhány földhözragadt rajongó számára a Resident Evil: Operation Raccoon City maga a Sátán, összeegyezhetetlen a sorozat szellemiségével. Most a multiról kaptunk mozgóképet.

Pedig csak egy mellékágról van szó, ami pont azért jó, mert szembemegy az eddigi trendekkel. Tény, hogy az Operation Raccoon Cityt erőteljesen a többjátékos mókára hegyezték ki. Ezúttal egy új játékmódról hull le a lepel, ez pedig a Heroes, melyben sorozat népszerű szereplői kapják a hangsúlyt - olyanok, akik valamilyen formában már megfordultak a Resident Evil történetében. A hírt giga321 és dante92 küldte be, köszönjük nekik!

19.
19.
Griewer
#18: És veszel nekem egy 3DS-t kisfiam? =) Csak mert én nem állok úgy pénzügyileg, hogy minden konzolt, amire RE jön, megvegyek.
18.
18.
secret.
#17: Hahoo? És a
3ds? Állítólag capcom azt mondta hogy visszanyúl az eredeti szálak hoz. Úgyhogy dughatjatok a régi csajt is :P
17.
17.
Griewer
#16: Hát ez bitangul megnyugtatott, kösz. XD
16.
16.
Vopesz
#15: Öreg vagy te már, azok az idők elmúltak. Ne is reméld, hogy egy gondolkodást igénylő túlélő horror valaha napvilágot fog látni. Ez van, halad az idő, a fos dubstep is mainstream lett, azt se fogom megérteni soha. Inkább örülj, hogy te még megélted az első 3 részt időben.
15.
15.
Griewer
#13: Nézzük a dolgot más szemszögből- kurva nagy tahó vagy, ha félreb*szol. =)
De amúgy a két dolog nem hasonlítható össze, mert a te hasonlatoddal élve a csajodat az ikertestvérével kellene megcsalnod, csak gondolj bele.

Játszhatunk még hasonlat küzdelmet, de tök felesleges. Engem az idegesít, hogy évek óta nem tudnak megcsinálni egy igazi resident játékot, csak ilyen akciódús szarokat, amik jobban hasonlítanak a COD-ra. Ha kiadnának alkalmanként egy a Code Verához, vagy az első 3hoz hasonlóan félelmetes, gondolkodást igénylő, túlélő horrort akkor nem lenne bajom az akció horrorokkal.
14.
14.
ReNegAdE
#13: És tényleg!:)))))))))
13.
13.
Yanez
Resident Evil Operation Rracoon City?Na meg ott van a Metal Gear Rising.Vannak akik hozzászoktak egy bizonyos névhez és onnantól kezdve nekik az a beton!Nézzük a dolgot más szemszögből:van egy csajod,akit már hosszú ideje dugsz és mással nincs is kedved összeállni,mert a bigéd a frankó.Ám egyszercsak berúgsz és megdöngetsz egy vadidegen csajszit.A kérdés:jó volt?Naná!Ugyanaz mint a csajoddal?NEM!De jó volt!NA akkor ne a nevekkel gyere vazze!Remélem értitek a hasonlatot!
12.
12.
Gotham123
11.
11.
desmondtiny
#10: Ezen a kommenten besírtam. :D am sztem a játékkal semmi eget rengető baki nincs a halo wars sem tipikus halo még sincs semmi baj vele. Akinek az a baja hogy resident evil néven fut ne játszon vele!
10.
10.
Vopesz
#5: Nem értem a logikádat. Szóval a játékkal csupán annyi a baj, hogy Resident Evilnek hívják? Tehát ennyi erővel ha engem nem Zolinak hívnának, hanem megváltoztatnám a nevem Bettire, akkor már megdugnál? Továbbá ez spin-off, nézz utána mit is jelent.
9.
9.
ReNegAdE
#5: Akkor tudod most már hogy mire ne adj ki pénzt!Egyszerű!
8.
8.
Griewer
#6: Így igaz. Azért b*sszák el a játékot, hogy eladhassanak belőle jóóó sokat. Grat nekik. Csak azt nem tudom, hogy az L4D-ből hogy tudtak akkor eladni oly sokat. Hisz az sem RE! o.O

Vagy mégis? :-)
7.
7.
ReNegAdE
Én nagyon várom!Tény hogy ez nem a megszokott Resi,de azért még nem kell leírni!A co-op meg csak hab a tortán!Első napos vétel!
6.
6.
biohazard rex
#5: Csak kár hogy, ha nem Racoon cityben játszódna és nem resident evil lenne a neve és a karakterek mások lennének, akkor sokkal kevesebb lenne az eladott példányszám...
5.
5.
Griewer
#3: És nem mindegy melyik városban játszódik, és hogy mi a neve a rendőrfiúnak és a motoros lánynak? A zombikon meg a francot kellene változtatni?
- de mivel látom nem esett le a dolog, segítek egy kicsit:
"csak kár, hogy nem mertek más címet adni a játéknak." - jelentése: Csak kár, hogy semmi köze a Resident Evil címhez ennek a szemétnek, amit ki akarnak adni.
4.
4.
nero66
Nagyon jó de ennek az Operation Racon Ctiynek mi köze van a Resident Evilhez, azt még mindig nem értem... :/
3.
3.
samatagrav09
#2: ha más címet adnának a resident evil helyett akkor nem játszódhatna racoon cityben és a karaktereket is ki kellene cserélni meg a zombikon is változtatni
2.
2.
Griewer
#1: jah, csak kár, hogy nem mertek más címet adni a játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...