Hitman: Profession - az újgenerációs Hitman lehet

  • Írta: InGen
  • 2012. január 1.
  • Pletyka
Link másolása
Teljes erővel zajlik a Hitman feltámasztása, s úgy tűnik, a Square Enix akkora lehetőséget lát a névben, hogy nem elégedik meg az Absolutionnel, hanem már javában készül egy másik cím is. De ezt mondjuk eddig is tudtuk. Most viszont valószínűleg azt tudtuk meg, mi lesz annak a neve.

Az internet talált rá az interneten arra, hogy a Square Enix még december 22-én levédette a Hitman: Profession nevet. Habár ezek alapján csak találgatni lehet, de valószínűleg ezt az anyagot kalapálja a frissiben megalapított új Square Enix stúdió, mely Montrealban székel (mármint ott dolgozik, nem a nagydolgát végzi).


A Square Enix Montreal a már létező Eidos Montreal (a Deus Exért felelős brigád) mellett fog dolgozni, s az már korábban kiszivárgott, hogy az első játékuk egy Hitman anyag lesz. Többet egyelőre nem tudunk, de már azzal kapcsolatban is szivárogtak ki állítólagos belsős információk az Eurogamer irányába, hogy ez a Hitman már az újgenerációs konzolokra készül.

A fenti kép ne tévesszen meg senkit, az csak illusztráció, és a valamikor jövőre megjelenő Hitman: Absolutionből származik.

11.
11.
DigitalEye
Csodálatos!
A Hitman-széria foglalja magába a játékipar egyik legigényesebben megalkotott játékait, erre a Square Enix tönkre vágja a széria minőségét azzal, hogy puszta haszonlesés céljából kiadat még több részt nagyjából egyidejűleg és ráadásul nem az IO Interactive-ra bízza a fejlesztést! Hihetetlen! Mondjuk nem is szémítottam sokkal jobbra annak idején amikor a Square Enix megvette az Eidos-t...
10.
10.
shatterhand
#9: háát nem
be lehet pótolni ólcson az elmúlt 4 hónapot, nyáron, ősszel meg a tavaszi kínálatot
9.
9.
ReNegAdE
#8: Hát az biztos hogy idén sem lesz okunk a panaszra!
8.
8.
shatterhand
#5: tavasszal lesz itt világ megint
azt se tudjuk mit vegyünk
6.
6.
Jery
Nekem az lenne a kerdesem, h van valami info a Hitman 2 filmrol ? Hallotam meg azt is, h talan a jatekkal egy idoben fog megjeleni!
5.
5.
dave280
Ez az év a játékok éve lesz! :D Bár szerintem 2011-re sem panaszkodhatunk. :)
4.
4.
Wolverine
Jó lenne már azt olvasni inkább, hogy pár nap és megjelenik..
3.
3.
MoRT2195
#2: Bizony, már 2012 van, szóval idén jelenik meg :D
2.
2.
gerison
Jövőre? Azt hiszem egy ideje már azt mondhatjuk:idén megjelenő Hitman:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...