Márciusban jön 3DS-re a Rayman Origins

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Csúfosan elfelejtett platformjáték lett a Rayman Origins, s bár tengernyi ötletet vonultatott fel, a 2D-s címért nem kapkodtak a vásárlók. Itt az idő, hogy a Ubisoft szépítsen a statisztikákon, elvégre tavasszal jelenik meg a cím Nintendo 3DS-es változata.

Ezúton felhívnánk minden platformjáték-kedvelő figyelmét arra, hogy igenis próbálják ki az új Raymant, mert vicces, élvezetes és klasszikus játékmeneti fortélyokat vonultat fel. Michel Ancel sajátos humorral spékelte meg a címet tavaly novemberben, a rajzolt képi világa lenyűgöző, kár lenne érte, ha ilyen gyorsan eltűnne a süllyesztőben. Ha van 3DS-ed ne habozz március 16-án átvenni a saját példányodat!

Sőt, a szemüveg nélküli térhatás miatt egészen másfajta élményben lesz részed, mint PS3-on és Xbox 360-on. Nekünk is bejött a Rayman Origins, kereken 9 pontot adtunk rá, egyedül az irányításba kötöttünk csak bele, reméljük, hogy a Nintendo handheldjén már finomabban terelgethetjük a végtaghiányos hősünket. Csak nem lesztek olyan balgák, hogy egy ilyen minőségi programra legyintetek?

4.
4.
Gábor36
Plusz úgy tom, ettől függ nagyban a BGE2 sorsa. Szóval mindenképp jó volna a nagyobb bevétel iránta. Bár a játék személy szerint nem éri el a Rayman 1 szintjét (kivétel a grafika), de azért kellemes game, amivel ellehet lenni, főleg ha többen is tudják játszani. Abban viszont egyetértek kiadhatták volna PC-re, de úgy tom kis csellel meglehet ezt a problémát oldani, de hogy pontosan hogy nem tudom. Én Xboxon játszom.
3.
3.
volkornka
Nem elképzelhetetlen, hogy 3ds-en nagyobb sikere lesz, remélem javulni fognak a statisztikák, mert megérdemli a játék.
2.
2.
#1: Igazad van, ha már a statisztikákon akarnak javítani...
1.
1.
Split
Egy 2D-s platformert biztos nehéz, és költséges lenne PC-re is portolni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...