Videón a Shogun 2: Fall of the Samurai DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 17.
  • Videó
Link másolása
A Total War: Shogun 2 talán a tavalyi év egyik legjobb, s talán egyetlen nagy kaliberű RTS-e, mely bőven elvisel egy expanziót. A Fall of the Samurai önállóan is futtatható, nem szükséges hozzá az alapjáték. A nyugati hatalmak megjelenésével, a szamurájok kora leáldozóban van. Uhh, de kár!

Sőt, ha előrendeled a csomagot, három olyan klánt kapsz, mely a bolti változatban sem lesz benne. A Saga elfogadta a nyugati hatalmak technológiáját, be is veti a háborúk során. A Tsu nindzsákat vet be a harcokban, kíméletlen stratégák, álnokok és ravaszok. Egy csapásra a kedvencünk lett. Végül ott van az Obama klán rendíthetetlenül védelmezi az anyaföldet, ereje a kormányzásban és a nép akaratában van. Csekkold a friss trailert! A kiegészítő márciusban jelenik meg, kizárólag PC-re.

8.
8.
csontti72
Remélem ezekkel a Total War szériában nem teljesen megszokott fegyverfajtákkal (gondolok itt a géppuskára) már egy új korszakot próbálnak bevezetni,ami előfutára lesz mondjuk egy modern korban játszódó game-nek. De ha nem, az se baj, én így is minden idők egyik legjobbjaként tartom számon a Shogunt, de azt hiszem a CA tudna lökést adni a mostanában számomra unalmas világháborús stratégiáknak is.
7.
7.
metercsiken
#5: Meg az is jó lenne, ha Ps3-ra is lenne! : )
6.
6.
marcello.
#1: Nekem is egyből az utolsó Szamuráj jutott az eszembe.:D
5.
5.
killer13
Az lenne a jó, ha XBOX-ra is lenne.
4.
4.
Genki
Tuti, hogy megveszem. Rohadt jó játék!
3.
3.
hl89x9
#2 "standalone expansion" önállóan futattható kiegészítő
2.
2.
balint23h
Ez most kiegészítő vagy DLC? Vagy a kettőt manapság már ugyanúgy hívjuk? Eddig azt hittem a kiegészítő más, több ,tartalmasabb de már össze vagyok zavarodva...
1.
1.
anomynus
Az utolsó Szamuráj? Hol vagy Tom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...