XCOM: Enemy Unknown - újabb hat kép érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 23.
  • Képek
Link másolása
Amióta bejelentették, folyamatosan érkeznek az új látnivalók az XCOM: Enemy Unknownról. Persze ezt cseppet sem bánjuk, mert a Firaxis által fejlesztett játék screenshotról-screenshotra jobban tetszik nekünk. Már csak valami előzetesre várunk, igaz, az év végi megjelenésig még van erre idő bőven.

Az XCOM alapján készült FPS-re várnunk kell, a 2K Marin játéka idén már biztosan nem jelenik meg, de sebaj, lesz helyette Enemy Unknown, egy sokkal szimpatikusabb fejlesztőcsapattól, sokkal szimpatikusabb koncepcióval. A legújabb screenshotokon a Sectoidok, a városi csataterek és a rombolható környezet is megcsodálható - tessék-lássék!

8.
8.
Veldspar
Én abban reménykedem, hogy választható lesz, hogy a taktikai csatákat valós időben vagy körökre osztva játszuk le.

Esetleg hozzáadni mondjuk egy DA:O-éhoz hasonló Tactics-rendszert. Klassz kis rajtaütéseket lehetne tervezni az alijenek számára :)
7.
7.
adye
Nagyon remélem, hogy ha ez méltó utódnak ígérkezik akkor összekapálják a Terror From The Deep remake-jét is. Az a játék tö-ké-let-es! Akár csak ez ;)
6.
6.
Ashran
Nekem meg van az X-Com: Enemy Unknown psre és úgy vigyázok rá mint a szemem fényére.Mai napig tolom és egyszerüen felejthetetlen a játékélménye :)
Remélem ezt a felújított részt és tudom majd tolni.
5.
5.
csontti72
IGEN, must have kategória, csak el ne szúrják!!!! Remélem nem lesz túl könnyű sem, emlékszem annak idején a az is nagyon be volt lőve.
3.
3.
adye
Az a bizonyos földgömb *.*
megusta
2.
2.
lehet?! :) ha szereted a viszonylag összetett, egyrészt körökre osztott kommandózós-csapatösszerakós, másrészt fejlesztgetős, bázisépítős sci-fi hangulatú cuccokat, ne hagyd ki! az eredeti UFO idejének egyik meghatározó játéka volt, kellő nehézséggel, nagyszerű hangulattal és ufó-para-faktorral.
1.
1.
giga321
Na ezt lehet kipróbálom majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...