Idén jöhet a vitás Monster Hunter

  • Írta: InGen
  • 2012. január 30.
  • Hír
Link másolása
A PlayStation Vita eladásai a Sony szerint sem mennek túl jól. Ennek azonban Japánban egyetlen oka van: nincs a gépre Monster Hunter-játék, ha lenne, akkor hatalmas siker lett volna. Éppen ezért biztosított mindenkit a Sony, hogy még idén lesz, és akkor minden rendbe jön.

A japánok valamiért nagyon furcsán rá vannak kattanva a Monster Hunterre, így egyetlen konzol sem lehet ott sikeres, amire nem jelenik meg egy rész a sorozatból. Éppen ezért Philippe Cardon, a PlayStation France vezetője elmondta: a következő hónapokban várható Vitára is a Monster Hunter, ami reményei szerint jelentősen megdobja majd a japán eladásokat.


Cardon azt is elmondta, hogy az európai Vita-launch már biztos jobb lesz, hiszen a játékfelhozatal jobban megfelel a nyugati ízlésvilágnak. Összességében a francia úriember mindenkit nyugalomra intett, szerinte ugyanis nagyon hamar fel fog gyülemleni annyi must have játék, hogy a Vita eladásai rendesen beindulnak majd.

5.
5.
shatterhand
#1: szörnyvadászós ........érdekes kamerakezeléssel:)

Igazából ez online buli haverokkal. Felveszed a feladatod, összerakod a felszerélésed és elmentek vadászni. Az állatot elejteni. Utánna lesz hús,toll,bőr,stb.
Ruhát,páncélt ,fegyvert mindent úgy kell összeraknod a talált, keresett, vadászott, ásott, bányászott cuccokból.
Kezdetben kis szörnyek vannak.
De a móka a nagyobb sárkányoknál lesz. Ahol csapdát kell állítani, belecsalni. Vagy csak simán odaterelni egy nagyobb bombához, hordókhoz,stb.

Szal ilyen. http://www.youtube.com/watch?v=M_EDM4mIlao
Talán az új capcom játék hasonlít erre, a dragon's dogma.
4.
4.
Kumite
#3: Az is kérdés lehet, hogy melyik rész jön Vitára és mikor, ugyanis már tavaly szeptemberben bejelentették 3DS-re, hogy jön egy teljesen új rész: MH 4. A jelenleg is erős eladásokat produkáló 3DS cím a csak Wii-re exkluzívként megjelent 3. rész remake-je.

Az viszont biztos, hogy Japánnak kellene nyújtania valami olyan címet, címeket a Sonynak, ami(ke)t értékelnek is az ottani vásárlók...
3.
3.
daenath
No ez a hir feldobja a Vita eladasait (japanban biztos), a 3DS eladasait is jol meghajtota :)
2.
2.
1.
1.
Egyszer pár percet játszottam egy Monster Hunterrel, de nem derült ki számomra semmi. El tudná mondani hogy igazából milyen játék ez? RPG féleség? Mi a lényege?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...