Augusztusban jöhet a Sleeping Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 8.
  • Hír
Link másolása
Jelenleg is zajlik a Destination PlayStation rendezvény Arizonában, innen származik a következő hír is. A Square Enix Sleeping Dogs nevet viselő projektje mégsem a korábban pletykált Kane & Lynch 3-at takarja, hanem a jelek szerint a True Crime: Hong Kongot.

Ismét a Future Shop volt a legszemfülesebb - ők voltak azok, akik Twitterjükön megszellőztették a LittleBigPlanet Kartingot is. A Destination PlayStation eseményen a Square Enix bemutatta a Sleeping Dogs-ot, mely 2012 augusztusában napvilágot láthat PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. A játékról egy teaser kép tanúskodik, melyen egy sárkánytetoválással rendelkező férfit látunk, rendőrségi jelvénnyel a nyakában:

Korábban az a hír járta, hogy a Kane & Lynch 3 alcíme lehet a Sleeping Dogs, de nem hinnénk, hogy a Hitman: Absolution mellett az IO ilyen hamar bejelentené a következő részt. A Siliconera viszont már biztosnak veszi, hogy a Sleeping Dogs az Activisiontől megvásárolt True Crime: Hong Kongot takarja, miután az elmúlt évben a játék jogait megszerezte a Square. Itt lenne az idő az újbóli bemutatásra? A jelek szerint az eredeti fejlesztők, a United Front Games még mindig a játékon dolgoznak.

A japán kiadó csupán a játék jogait vásárolta meg, True Crime márkát nem, így történhetett az, hogy eme játék a Sleeping Dogs nevet viseli - hivatalos bejelentés hiányában mindez csupán pletyka, de annak elég erős.

6.
6.
hl89x9
én örülök neki
inkább ez mint a K&L 3
5.
5.
shatterhand
4.
4.
Freed
#3: Hát öregem ezt már nem tudom neked bővebben kifejteni. Nem tetszett és kész ennyi...
3.
3.
shatterhand
#1: én bánom
egyedi kameranézet, dúrva játékmenet/harcok, a két karakter, rövid tömör velős sztori, nincs túlmagyarázva
nálam No1 a játék

bár ezt a "jöttek a sárgák mindenhonnan" nem értem
minden játékban ez van
1.
1.
Freed
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem bánom hogy nem a Kane and Lynch 3 lett belőle...nekem valahogy a 2. résznek ez a "piszkos kamerás" nézete meg hogy jöttek a sárgák mindenhonnan ez picit nem jött be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...