David Jaffe most túlélő horroron gondolkodik

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 12.
  • Érdekesség
Link másolása
David Jaffe az a fajta fejlesztő, aki képtelen megmaradni a seggén, a God of War után elhagyta a Sonyt, hogy újra a Twisted Metallal foglalkozhasson, most pedig eldöntötte: ki lép az általa alapított Eat Sleep Playtől, hogy megvalósíthassa új ötleteit, amik között egy túlélő horror is szerepel.

Ugye nem gondoltátok, hogy David Jaffe eltölt huzamosabb időt egyetlen fejlesztőcégnél? Bár az új Twisted Metalt hegesztő Eat Sleep Playnek a társalapítója volt, a napokban bejelentette, hogy az új PS3-exkluzív cím befejezése után elhagyja a csapatot. Jaffe elmondása szerint addig marad jelenlegi pozíciójában, míg a Sonyval kötött úgynevezett "üzemeltetési szerződés" tart, aminek a keretében arra kötelesek, hogy kijavítsák a megjelenés után jelentkező hibákat, bugokat, egyensúlyi problémákat.

Utána azonban viszontlátásra: Scott Campbell, a fejlesztőcég másik társalapítója szellőztette meg először a válást, mondván, hogy Jaffe inkább a casual-vonalban gondolkodik most, ami a csapat számára nem járható út, így inkább a szakításban egyeztek meg.

Jaffe először úgy reagált a hírekre, hogy a "casual" szó emlegetése erős túlzás, utána részletesen is kifejtette, hogy négy új projekten gondolkodik, és ezek közül azt fogja megvalósítani, amelyik leginkább passzol majd új csapatához, amit a Twisted Metal megjelenése után fog összerakni. Annyit már elárult, hogy szerepel közöttük egy túlélő horror is, méghozzá alacsony költségvetésű. Persze aggodalomra semmi ok, mint mondta, ez nem azt jelenti, hogy a program gagyin nézne ki, a szó a finanszírozásra és a gyártásra vonatkozik, ami akár egy letölthető címre is enged következtetni.

Jaffe szerint a Twisted Metalhoz egyelőre nem terveznek DLC-t vagy folytatást, de ő egyszer majd szeretne visszatérni a címhez. Az új rész február 14-én érkezik Amerikába, Európában március 7-én várható a premier.

1.
1.
koffein
sajnálom Jaffa Dávidot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...