Folytatást kap a Sonic & Sega All-Stars Racing

A Kotaku értesülései szerint karácsonykor új felvonást a Sonic & Sega All-Stars Racing, igaz, ezt a kiadó még nem erősítette meg formálisan, így a konkrétabb részletek sem ismertek. Az előző rész ugyan teljesen a Mario Kartot másolta, viszont azt jól tette, így élvezhető program kerekedett ki belőle.

Aki nem játszott volna a 2010-ben megjelent játékkal: a Sega a Mario Kart nyomdokaiba lépve készítette el saját gokartos játékát, amiben Sonic és a kiadó legnépszerűbb játékhősei mérték össze erejüket mindenféle tematikus pályán, miközben különféle power-upokkal szívatták egymást.

Bár arról nincs infóink, hogy a Segának mennyire jött be a "milliódolláros ötlet", ezzel a stílussal nem igazán lehet mellélőni, ráadásul a végtelenségig lehet folytatni - és a Kotaku értesülései szerint a japánok folytatják is. A New York-i Toy Fair rendezvényen kiállították a címhez készült játékfigurákat, és állítólag itt árulták el azt is, hogy a karácsonyi szezonban folytatást kap a Sonic & Sega All-Stars Racing. Az ígéretek szerint új járgányok és karakterek várják természetesen a rajongókat, állítólag nemsokára részletesebben is hallhatunk az új jövevény felől.

4 komment - szólj hozzá!