Először mozgásban a Sleeping Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 17.
  • Videó
Link másolása
Lejárt az embargó, így a szakavatott újságírókollégák már kipróbálhatták a Sleeping Dogst - stílszerűen egy Hongkongban tartott sajtótájékoztatón. A hónap elején újra leleplezett True Crime: Hong Kong szellemi örököse hozza az elődök hangulatát, ismét a "jófiúk GTA-jával" van dolgunk.

A Sleeping Dogs nem olyan komolytalan, mint a Saints Row: The Third, de szemlátomást nincs meg benne az a mélység, ami a Grand Theft Auto-sorozatra jellemző. A közbülső állapotra viszont szükség van, elvégre van egy sajátos szépsége, amikor egy rendőr szerepében számoljuk fel apránként a hongkongi maffiát. A város első ránézésre kicsit sivár, a tűzharcok során fedezékbe vonulhatunk, s bármikor lelassíthatjuk az időt. Az igazi unikum egyértelműben a közelharc, mely igen változatos és látványos is, valódi harcművészeti fogásokkal operál. Igen, a hentesbárd kicsit túlzás, de a Triádoknál minden megengedett. A Sleeping Dogs az év második felében jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Köszönjük, ampeeer!

10.
10.
shatterhand
#9: true crime az alapja
ahhoz viszonyítsd és ne máshoz
mindig is ilyen volt a játék és nem véletlenül készül a "3." része sem (oni-ból hány rész jött ki?;)

Ilyen bamba tekintetet meg megtalálsz olyan AAA játékban is mint a Mass effect2 (de még talán a 3ban is).
9.
9.
Fúj! Annak a csajnak nagyon szőrös a lába, vagy betegen visszeres... :D és ezek az üres értelem nélküli tekintetek ?! Remélem ez csak "így sikerült" kategória a designerek részéről és nem tükrözi az AI-t :DDD Amúgy pedig sajnos de: ez az egyszerre csak egy ellenség támad, a többi kivárja a sorát... hát elég kínos. Viszont a város szerintem pofásan néz ki, van benne valami, olyan hangulat szerű dolog, nekem nincs vele bajom . :) A játékmenettel (már ami látszik) viszont annál inkább... Könyörgöm, ezt a verekedős lövöldözős dolgot már 2001-ben meg tudták rendesen csinálni (lásd: ONI, amihez hasonlatosan jó megoldást a mai napig nem nagyon láttam ): A motoros rész gondolom a kontroller miatt annyira gáz, viszont ez a mátrixos lövöldözés... Egy szó, mint száz, szerintem ez így ebben a formában simán bukhat akkorát, mint a Just Causeok... Persze ne legyen igazam.
8.
8.
sherex
remélem lehet benne parkourozni mint az első gameplayekben
6.
6.
Doc.
Nem rossz, de túl mű.
5.
5.
shatterhand
4.
4.
Zeroni
Nekem ez nagyon igényesnek tűnik.
3.
3.
giga321
Szerintem eddig teljesen korrekt mindig is sétálni akartam Hong Kong utcáin, ez most végre valóra válhat :).
2.
2.
metercsiken
Nekem tuti vételnek tűnik! : )
Persze egy átfogó tesztet azért majd megvárok!
1.
1.
danez11
nem néz ki rosszul, de ilyesmit láthattunk már párszor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...