Hardvert is adna el a Valve, ha arra lenne szükség

Gabe Newell nem tart az innovációtól, hiszen annak idején nem sokan gondolták, hogy a Steam be fog jönni, ma már pedig a világ egyik legnagyobb digitális tartalomszolgáltatójává vált a Valve által. Így ha kell, akkor a hardverbizniszbe is beszállnak. Bár egyelőre nem kell.

A Penny Arcade kérdezte arról a Valve fejesét, Gabe Newellt, hogy ha kellene, beszállnának-e ők is a hardvergyártásba és eladásba - a kérdésben tehát valahol ott bújkál az is, hogy esetleg konzolgyártókká válnának-e a jövőben.

"Nos, ha szükség lenne arra, hogy hardvereket adjunk el, akkor hardvereket fogunk eladni. Arra nincs okunk, hogy azt higgyük, jók lennénk benne, itt inkább arról van szó, hogy mindig kell valami innováció, és ha ennek egyetlen módja, hogy mi kifejlesszünk és eladjunk valamilyen hardvert, akkor ezt fogjuk csinálni."

Newell aztán hozzátette, hogy ezen egyébként egyáltalán nem gondolkoznak mostanában, és inkább meghagynák a hardvergyártást és eladást olyanoknak, akik értenek hozzá. Ettől függetlenül ő is érzi, mennyire fontos a hardver, és ha végül ezt kell majd csinálniuk, akkor nem riadnak vissza tőle.

23 komment - szólj hozzá!