Teasert kapott a Forza Horizon - de mi az?

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 4.
  • Teaser
Link másolása
A napokban új teaser videó ütötte fel a fejét a YouTube-on, ami egy bizonyos Forza Horizon nevű játékot mutat be. A Microsoft nem lőtte le az anyagot, ami egyébként ingame jeleneket nem tartalmaz, csak éppen arra világít rá, hogy egészen más hangulatra számíthatunk benne, mint a korábbi Forzáknál.

Feltéve persze, hogy a trailer valódi. A Microsoft a héten rendezte meg a Spring Showcase nevű buliját, ahol zárt ajtók mögött mondta el a szakmabelieknek, hogy hányadán áll éppen a vállalat Xbox-részlege. A rendezvényen játékbejelentésekre is sor került, a pletykák szerint volt új Fable, és gyanús, hogy pont a napokban jelent meg a YouTube-on egy videó, amiben a Forza Horizon szerepel.

Nem tudjuk, hogy miről is van szó, a Microsoft még nem jelentette be az új Forza-játékot. A trailerből annyi derül ki, hogy az ősszel megjelenő játékot a brit Playground Games fejleszti: a stúdiót versenyjátékokat fejlesztő veteránok alapították, köztük több Codemasters-munkatárs is megtalálható. A teaser alább látható, a hangulata egészen más, mint a korábbi Forza Motorsport-címeké.

11.
11.
Dagobertbácsi
én ps 3-as vagyok de volt boxom de ez a gém v rossz NFs koppintásnak tűnik :S!! a Forza 3-at nagyon szerettem a 4-el nem toltam már .
10.
10.
vincze1211
Hát ez egy érdekes vidi. Ha tényleg egy új Forza rész lesz, akkor az furcsa. A forza egy zárt pályás száguldásról volt híres. Ha az eddigi forzákból szeretett dolgokat átültetik egy utcai versenyzős környezetbe, ahol bulik lesznek, széttuningolt autók és szép tájak, valamit driftversenyek, és egyéb finomságok, akkor engem megvettek. erre vevő lennék. de aztán majd meglátjuk, h a Microsoft megerősíti e a dolgot
5.
5.
NinjaNorb
Na hogy ennek most mi értelme voltxD remélem nem forza motorsport the run féle élményekre kell felkészülni...
4.
4.
ATi0021
Ha olyan lesz, mint a TDU1 csak jobb fizikával, grafikával, autó modellekkel és persze Forza tuninggal, akkor egyértelműen meg van az év autós játéka számomra. Viszont az, hogy csak Xre lesz nagyon elszomorít.
3.
3.
danez11
na ez 10 pontos teaser :D
a horizon szóról rögtön az jutott eszembe, hogy csak menni menni egy 100mérföldes egyenes úton egy rohadt szép tájon át.... :D
viszont kár, hogy (gondolom) xboxos lesz :/
2.
2.
Krumpli
Csak ne Need For Speedesedjen el, mármint itt a fizikára gondolok, ha azt meghagyják úgy érdekelne egy éjszakai, illegális versenyzős, irreálisan szarrá tuningolós rész :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...