Bemutatták az Angry Birds Space-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 9.
  • Hír
Link másolása
A Rovio bejelentette, hogy a soron következő Dühös Madarak űrben játszódó ámokfutása 60 új pályát vonultat fel, mindezt a súlytalanság állapotában - ami alaposan csavar egyet az eddig ismert fizikán. Lesz dobozos kiadás is, videónk és képeink is vannak a legújabb felvonásból.

Természetesen kapunk vadonatúj madarakat is, akik ínycsiklandozó szuperképességekkel rendelkeznek. A 60 új pálya az űrbéli súlytalanság állapotában leledzik. A megjelenés után ingyenes frissítésekkel bővül majd a tartalom, de ami a legérdekesebb, hogy a Rovio partneri megállapodást kötött a NASA-val és maga, a Nemzetközi Űrállomás fedélzeti mérnöke, Don Pettit mutatja be azt, hogy a zérógravitáció miként hat majd a játékmenetre.

A NASA szerint az együttműködés gyökere a Twitteren kezdődött egy egyszerű eszmecserével, melynek témája az volt, hogy vajon a madarak és a disznók miként állnák meg a helyüket az űrben. A dolog kinőtte magát, ennek gyümölcse az Angry Birds: Space, melyben a NASA kommunikációs szakembere, David Weaver szerint hatalmas oktatási lehetőségek rejlenek.


A 700 millió letöltést megért Angry Birds űrbéli kalandja március 22-én jelenik meg iPhone-ra, iPadre, Androidra, PC-re és Mac-re. A dobozos változat a digitális kiadás után egy hónappal landol a boltokban.

13.
13.
kari92
Jó lesz csak optimalizálják rendesen tabletekre is :-) # galaxy tab 10.1
11.
11.
Sarkadi
Kicsit zavaros igy az egész,elég zsúfoltnak tűnik ez a pár látott pálya. De gondolom jó lesz ez ha kézhez kapjuk,jöhet! :-)
9.
9.
alexcargooo
tök jól néz ki:Dazt hittem hogy gagyibb lesz:D
8.
8.
giga321
Nah végre. Én is már nagyon untam de ez nem néz ki rosszul.
7.
7.
Krumpli
Bevallom kicsit kezdett elegem lenni a dühös madarakból, de ez így elsőre nagyon megfogott!
5.
5.
Hubert Cumberdale
http://kepgep.hu/2012/02/21/main/tumblr_luihbrsmkZ1qgieiyo1_400.gif
4.
4.
frenkyboyhun
nek eddig is tetszett ezután is tetszeni fog.
3.
3.
mephi
Nos a sok vérpistike biztos itt fog nyafogni, hogy ez milyen vacak egy játék, de komolyan mondom nagyon le tud kötni ez a program. A szememben simán felér bármelyik nagy címmel, mert képes lekötni. Mióta Fészbúkra is beköltöztek ezek a madarak meg még izgalmasabb lett a dolog, hiszen egy csomó ismerőssel csúzlizhatjuk a sok kis tollashátút :)
Remélem idővel ez a verzió is felkerül majd FB-re.
2.
2.
Ca$h
Végre valami újdonság a franchise-ban ... megvan az összes rész, de bevallom egy kicsit untam már!
1.
1.
Scoo
Érdekes, bár valószínű így sokkal nehezebb lesz kiszámítani a madarak röppályáját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...