Most akkor mi a helyzet a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel?

  • Írta: InGen
  • 2012. március 16.
  • Hír
Link másolása
Az eredeti S.T.A.L.K.E.R. valószínűleg a játékipar egyik leginkább ambíciózus vállalkozása volt: egy kis ukrán csapat akart valami olyasmit csinálni, amibe valószínűleg egy háromszor akkora és jóval tapasztaltabb brigádnak is beletört volna a bicskája. De most mi a helyzet a folytatással?

A második résszel kapcsolatban ugyanis mostanában elég sok volt a bizonytalanság. Karácsony környékén érkeztek az első beszámolók arról, hogy a fejlesztő GSC a csőd szélén áll, és hogy ugyan a csapatot még februárig kifizetik, minden további fejlesztést, így a S.T.A.L.K.E.R. 2-t is kukázták.


Hamarosan érkezett a hivatalos válasz a GSC-től, hogy ilyenről szó sincs, továbbra is dolgoznak a játékon, ám nem sokkal később Oleg Yavorsky azt nyilatkozta, hogy továbbra is befektetőket keresnek a projekthez, és remélik, hogy minden jól sül el.

Ott tartottunk tehát, hogy sehol. A rajongók továbbra is teljes bizonytalanságban és kétségbeesésben bombázták levelekkel a GSC-t, melyre válaszul a stúdió ma Twitteren a következőt üzente mindenkinek: "Hogy megválaszoljuk a hozzánk érkező rengeteg kérdést, elmondjuk, igen, a S.T.A.L.K.E.R. 2 jelenleg fejlesztés alatt áll, megjelenési dátum még nincs."

A S.T.A.L.K.E.R. 2 az eredeti tervek szerint idén jelenne meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, de mindezek tekintetében ez jelenleg eléggé valószínűtlennek tűnik.

9.
9.
xxxgamer4ever
Ennek a gamenak az első része a szememben maga a legenda!
A CoP pedig szorosan a 2. helyen követi a legendák sorában!!!

Remélem nem lesz gond, kijön és a már említett 2 elődjéhez hasonlóan hatalmasat üt! Valamint igen, szerintem is ebben élethűbb a poszt apokaliptikus világ mint a Fall outban, de az se utolsó: egyik szívem csücske az is, de a S.T.A.L.K.E.R sokkal nagyobb nálam! Várom sok-sok szeretettel!
8.
8.
Berencsit
Reméljük a legjobbakat.
7.
7.
greenmelon
A szivem szakadna meg ha ez menne a levesbe.

Extol: hát szerintem meg a Stalkerben fényévekkel jobban átjön a poszt-apokaliptikus feeling mint a Falloutban. De hát kinek a pap, kinek a paplan.
6.
6.
adikas
#5: Szerintem a CoP lett a legjobb.
5.
5.
Tökmindegy, számomra úgyis csak a SOC-volt az egyetlen értékelhető alkotásuk. A másik kettőt nagyon utáltam, míg az első mai napig az egyik abszolút kedvencem !
4.
4.
Extol
Bárcsak ne menne veszendőbe. Átadhatnák a jogokat Bethesdanak azok megcsinálnák olyan faxául mint Falloutot, ők már bizonyíttottak hogy tudnak csinálni poszt apokaliptikus környezeteket.
3.
3.
adikas
Most olvastam készül egy horror film ami Pripyatban fog játszódni.
Chernobyl Diaries címen youtubon már elérhető az előzetese.
2.
2.
Teuton
Remélem hogy irgalmatlan nagy bankrobbantással végződik a dolog, nem örülnék neki ha az egyik legjobb sorozat csak úgy eltűnne a süllyesztőben.
1.
1.
biohazard rex
"Ott tartottunk tehát, hogy sehol" Akkor mi értelme volt a hírnek?
A másik, ami kicsit szemet szúrt :) "De most ki a helyzet a folytatással?"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...