Angry Birds Space - itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 22.
  • Videó
Link másolása
Ma jelenik meg PC-re, Macre és mobileszközökre a Rovio Dühös Madarainak űrbéli kalandja. Ennek örömére új előzetessel kedveskedett nekünk a finn brigád. Az eddig megszokott játékmeneten csavarnak egyet a zérógravitáció és az új madarak segítségével.

Megannyi évszakos kiegészítő és a Rio animációs filmmel való közreműködés után új rész érkezett az Angry Birdsből, mely az űrben folytatja a disznók és a madarak közti vérre menő konfliktust. A játékban 60 pálya vár ránk, hat új karaktert kapunk, de lesznek szuperképességek is. Aki rajongónak vallja magát, még ma beruház rá.

20.
20.
zola2000
#19: nem technológiailag "amatőrösítem" a flasht, hanem az egy -átlagos- flash játékot egy-két ember készít nem is mindíg profik, míg ezt egy komoly cég.

a cityville jó példa egy olyan flash játékra, amit komoly cég csinált, meg az Epic Citadel is flash játék:
http://www.unrealengine.com/flash/ (nálam ez csak firefox alól megy meg talán ie9 alól is)
19.
19.
Quent1n
#18: Azért ne gyerekesítsük le a flasht mert lehet benne komoly dolgokat csinálni még ha nem is C++ vagy akármi. :) Pl a Zynga féle Farmville-be azért elég sok melo van, szóval azért az AS programozás se egyszerű vagy gyerekjáték. Angry Birds-öt meg flashbe is meg lehet csinálni van is 1-2 nem is olyan szar verzió a neten. :) Ami tény, hogy gagyi flashes játékból messze több van mint jóból. :)

rico88: Ez egyáltalán nem biztos. Először is kell egy jó játék és az AB jó játék, kellően egyszerű de mégis van benne kihívás, hosszú, változatos is azért. Androidra ingyenes. Szóval azért ez nem csak a marketingről szól.
18.
18.
zola2000
de most tényleg, ezt a játékot a flash játékokhoz hasonlítani (kis túlzással) olyan szint, mintha valaki az pcs ingyenes "super mario forevert" hasonlítaná a teljes áru new super mario brothershez.
17.
17.
zola2000
#16: És az se mindegy hogy emiatt a játékhoz összegyűlik pár fizetett profi fejlesztő, grafikus, audiótechnikus stb

Míg a flash játékokat általában egy-két unatkozó amatőr csinálja szabadidejében, ha kiderül róla hogy mégsem amatőr, akkor mindjárt lesz munkája valami cégnél, és nem lesz annyi szabadideje flash játékokat készíteni.

persze van kivétel, de ilyen kidolgozottságú flash játékkal nem találkoztam, vagy jó a játék csak béna a grafika/zene/"dizájn" meg ilyenek vannak a flash oldalakon.
16.
16.
rico88
#15: Pedig egyszerű a válasz: marketing. Rengeteg pénzt pumpálnak a marketingbe. Reklámok, plüssök, pólók, tartozékok meg még egy csomó minden. A csapból is ez folyik. Ha más flashjátéknál is ezt csinálnák azok körül is lenne ekkora felhajtás.
15.
15.
Gurren
#10: hogyne lehetne, kurva sok jó flash játék van. épp ezért nem értem az angry birds körüli felhajtást, amikor semmi különleges nincs benne.
14.
14.
Mortician
#9: Ebben mindenképp van igazság. Bár nem értem, hogy nem zavarja őket az a sok banner... :)
13.
13.
Starkiller89
Remélem a célzást ki lehet majd kapcsolni egy későbbi patch segítségével...mert ez így túl könnyű :/ amúgy 9/10 :) majd megkapja a maxot, ha opcióként ki lehet szedni :)
12.
12.
PBalazs
Nagyon jó. Biztos gondolták ők is hogy egy kis változatosság jót tenne. Jót is tett. Eddigi legjobb Angry birds.
11.
11.
Hubert Cumberdale
#2: áh én már a 48-as forradalom óta nem fizetek flash játékért.
10.
10.
Quent1n
#2: Miért ne lehetne? Flashben nem lehet jó játékot csinálni tán? Az Angry Birds vagy akár a Cut the Rope sokszor különb mint egy C-ben vagy akármilyen nyelven megírt több ezer forintért árult hulladék. Ezekért meg kérnek pár száz forintot max egy ezrest esetleg. :)

Nekem is Androdidra van meg de sajnos mobilnet miatt reklámokat mindig látom hiába van blocker fönt. Nem is lenne baj csak sokszor bezavar, hogy ott virit a banner :S
9.
9.
zola2000
#8: Én is kikapcsolom a mobilnetet olyankor pont ezért ^^

de soktízmillió letöltőböl sokmilliónak biztosan be van, abból nem kis pénz mehet a fejlesztőkhöz...
8.
8.
Mortician
#4: Egy darab reklámot nem látok, miután sosincs bekapcsolva a wifi, ha épp játszok.
7.
7.
simon 555
#2: ő izé.androidra ingyé van...
csak iphone-ra van pénzér.
6.
6.
frenkyboyhun
nagyon teszik már most tolom.
5.
5.
fészpalm
#4: Ha nem láttál még ilyen kidolgozott flash játékot... nos, akkor te nem sokat játszhattál flashjátékokkal.
4.
4.
zola2000
#2: Miért? Ha a legxarabb dobozos "nagyjátékért" is alapból 10ezer forintot kérnek, akkor miért ne érne telefonon egy olyan játék amivel gyakran jobban el lehet lenni mint nagyobb társaival pár száz forintot? (főleg hogy nem is láttam ilyen kidolgozott flash játékot)

#3: jah, ez ingyenes, mert sokszor tízmillióan letöltik, abból azért szép bevételük lehet, ha tízmilliók bámulják a reklámjaikat.

egyébként van a játékban pár dolog ami kicsit "super mario galaxy koppintás" ha jól látom...
3.
3.
Mortician
#2: Androidra ingyenes, személy szerint én már le is szedtem. Eddig nagyon tetszik, a korábbiakat már úgyis untam.
2.
2.
Gurren
van, aki 2012-ben fizet egy flashjátékért?
1.
1.
NestQuick
Mobilokra is mától elérhető..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...