Első látnivalókon a LittleBigPlanet Karting

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 23.
  • Videó
Link másolása
A Sony és a United Front Games formálisan is bejelentette a LittleBigPlanet Kartingot, miután pár hete már bizonyossá vált, hogy Sackboy és társai önfeledt gokartozással térnek vissza. Az egyedi tartalomgyártás továbbra is megmarad, ahogy a jópofa hangulat is.

A LittleBigPlanet Karting hűen követi az elődök szellemiségét: játsszunk, hozzunk létre új tartalmakat és osszuk meg a nagyközönséggel! A történet szerint Sackboynak meg kell mentenie a Craftworld univerzumot számos minijáték, verseny és főellenségekkel vívott harc során. Járműveinket teljesen testreszabhatjuk, ahogyan a körülményeket, azaz a fegyvereket és a pályákat is. Minden eddiginél szabadabb kartjátékot kínál a United Front Games.


A játékosok teljes egészében megoszthatják saját kreálmányaikat a PSN-en, így garantálva a végtelen szórakozás lehetőségét, legyen szó a single vagy a multiplayerről. Megjelenés még 2012-ben. Csekkold a friss látnivalókat! Köszönjük, D5000!

14.
14.
turi
#1: mért lenne koppintás??!!!
sok idióta.
13.
13.
drakecsaj
Már várós, biztos jó lesz *w*
12.
12.
Robbie17
Jól nézz ki :D egyszer beszerzem majd, eddig is sok ilyen autós pálya volt LBPen most hogy nem csak platformer remek lesz :D
11.
11.
Cooper911
Ez nem rossz. De a jó kis Whacky Wheels-t remake-elhetnék már...
10.
10.
frenkyboyhun
hiába volt elötte ezer meg ezer hasommás little big planet-es még nam volt szoval várom.
9.
9.
kese1992
Véleményem szerint teljesen felesleges hasonlítgatni. :D nagy game-nek néz ki :D remélem lesz olyan jó mint a videó :D
8.
8.
samatagrav09
#7: igen volt a modnation mint valami gyenge próbálkozás de njó minőségi dolog nem volt
7.
7.
Kumite
#6: Akkor Diddy Kong Racing...
De tényleg mind1, lehet a PS fanoknak is örülni, hogy van olyan játékuk, amik ebben a generációban szinte csak Nintendo-ra voltak eddig elérhetőek...
6.
6.
samatagrav09
#5: Én most itt a játékmenetre gondoltam mert a CTR-nek is tiszta ilyen meg versus mód de annak hogy ilyen címeket "újra csinálnak" csak örülök
5.
5.
Kumite
#4: A CTR wiki oldala szerint több nagy tesztelő oldal is Mario Kart-hoz hasonlítja, azaz hogy "erősen a M. K. ihlette", valamint "nagyszerű Mario Kart klón".

De ez mind1 is. Az, hogy a Nintendo feltalálta a Kart racing rendszert, nem jelenti azt, hogy mások nem csinálhatnak hasonló jellegű játékot és az nem lehet egyeseknek jobb / rosszabb, mint a Marios verzió.
4.
4.
samatagrav09
#3: Szerintem meg crash team racing koppintás ami a SONYé de nem koppintás mert az hogy autó van benne meg hogy ilyen karakter.De ha fele olyan jó lesz mint a CTR akkor tuti vétel
3.
3.
Kumite
#1: Igazából minden Kart szerű játék Mario Kart koppintás és a platformerek nagyrésze is az. Sőt minden 3rd Person játék is (amikor a játékos hátát látod) Mario 64 koppintás.

Azért vannak itt újdonságok is, mint pl. a foci, indán / lasszón átlendülés stb.
Szerintem jól teszi a Sony, hogy ki ad egy ilyen címet, meg fog látszódni mind a gép, mind a játék eladásain is ez. Nincs meg nekik az a karakter, amit mindenre fel lehet használni (marketing, vegyes játékok), próbálják kiépíteni a saját Mario-jukat és ez lassan sikerül is: Sackboy a platformer arc, ő a kart arc is, biztos nem sok kell már, hogy a sports-ba, logikai és egyéb játékokba is beszálljon. Ő lesz a Sony kabala állata, azaz Mario-ja.

Már csak kb 27 évnyi előnyt kell ledolgoznia :D
2.
2.
Rolandcska
1: Ennyi erőből lehet Crash Tag Team racing koppintás is...
1.
1.
jszili32
Íme egy újabb Mario koppintás!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...