Leállhat a Prey 2 fejlesztése is?

  • Írta: InGen
  • 2012. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
A mai másik "talán" hírünk egyelőre szintén meg nem erősített forrásból érkezik. Ezek szerint a Bethesda a jövő héten fogja bejelenteni, hogy leállítja a Prey 2 fejlesztését. Ami megmagyarázná, miért nem hallottunk semmit a játékkal kapcsolatban a bejelentése óta.

A Prey 2 bejelentése hatalmas meglepetés volt mindenki számára, de amennyire berobbant, annyira nem hallottunk semmit róla azóta. Ez valószínűleg nem véletlen, ugyanis nemcsak, hogy hír nem jött róla, de a Human Head Studios azóta lemondott három konferenciát is, ami a játékkal lett volna kapcsolatos.


A PS Focus úgy tudja, a Bethesda jövő héten fogja bejelenteni, hogy leállította a Prey 2 fejlesztését, addig azonban nem kommentálja az eseményeket - a VideoGamernek is megköszönték a megkeresést, majd elhajtották őket. Az, hogy nem erősítik meg azonnal, hogy a játék igenis készül, persze jelenthet valamit.

A Prey 2 idén jelenik (jelent volna) meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

13.
13.
Optimus Prime
#4: Én is így vagyok vele. Az a CGI trailer Johnny Cash számával piszkosul jó lett! Végre egy sci-fi western, kevesen vállalják be ezt a műfajt.
Az se igaz, hogy nem lett volna semmi köze az 1-hez, bár ez inkább egy spin-off lett volna, de attól még jónak tűnt. Az első rész is zseniáls, akkor is ha csak 4-5 órás. De Tommy karaktere egyedi és kedvelhető. Meg végre egy játék, amiben nem egy amcsi badass motherfucker a főhős.
12.
12.
pjoco
Na úgy lesz mint az első résszel! :/ Anno azt is húzták halasztották majd leállították majd évekkel később jelent meg akkor már Doom 3-as motorral!
11.
11.
frenkyboyhun
az előzetes nekem tetszett ezért sajnálnám.
10.
10.
Hubert Cumberdale
#8: Na ne már!! Azért mert a cod-nál most ez megy attól ne hányjuk már oda minden játékhoz, ami nem tetszik/tetszett, hogy a hype adta el.... Én minden előzetes információ nélkül kaptam anno a kezeim közé az első részt és máig a legjobb élmények közé tartozik. Egy nagyon ötletes és egyedi játék volt. De ezt a másodikat nem igazán tudom sajnálni, mert semmi olyat nem láttam még belőle, ami picit is az első részre emlékeztetett volna.
9.
9.
DON GONDOCS
Ezaz. Ne legyen egy értelmes sci-fi akció se :/ , nyomassuk a skyrimet még van kakaó benne.
8.
8.
Utáljatok, de szerintem az első is csapnivalóan gyenge volt és valami oknál fogva csak felszálltak az emberek a hype-vonatra... Abban viszont egyetértek, hogy inkább fókuszáljanak Skyrim tartalomra! :)
7.
7.
Csoola
én azért nem sajnálnám annyira, mert eddig úgy tűnt, hogy semmi köze az elődhöz, ami a második rész esetében azért problémás
6.
6.
Extol
Nem baj Beth, nyomassad akkor legalább a Skyrim kiegeket...
5.
5.
KeXxX
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
4.
4.
giga321
NA NEEEEEEEEEEEEEEEE , NE basszanak már fel. A CGI trailer óta ÚGY várom hogy azt el nem lehet mondani. Ha tényleg igaz a hír akkor KAPJÁK BE tövig , minden jót leállítanak , itt volt ez a true crime de azt hál isten még is kiadják de ha ezt nem fogják akkor ABC sorrendben fogok gyilkolni megértetted [B]ethesda.
3.
3.
shooter1234
Na neeee! :( Nehogy már annyit késsen mint az elődje, vagy még többet. Vagy meg se jelenjen, mert akkor megverem őket! :@!!!!
2.
2.
ReNegAdE
1.
1.
taranis
Pedig nagyon vártam! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...