Angry Birds Space - három nap alatt tízmillió

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 26.
  • Biznisz
Link másolása
Alig jelent meg az Angry Birds Space, a legnagyobb alkalmazásboltokban máris átvette a vezetést a dühös madarak legújabb, űrbéli kalandja. Közben ellentmondásos hírek láttak napvilágot arról, hogy a program megjelenhet-e Windows Phone 7-re - most éppen úgy néz ki, igen.

Három nap alatt tízmilliószor töltötték le az Angry Birds legújabb részét, a Space-t. A Rovio szerint a siker elsöprő, amit jól mutat az is, hogy a legnagyobb alkalmazásboltok letöltési toplistáján is átvette a vezetést a játék, az App Store-ban ehhez a Zynga által nemrég megvásárolt, újdonsült klasszikussal, a Draw Somethinggel kellett megküzdenie.

Az Angry Birds Space március 22-én jelent meg PC-re, Mac-re, iOS-re, illetve Androidra, és jelenleg úgy néz ki, hogy lesz Windows Phone 7-es verzió is, noha erről korábban ellentmondásos infók láttak napvilágot. A Bloombergnek állítólag a Rovio egyik vezetője, Peter Vesterbacka nyilatkozott úgy először, hogy bár az Angry Birds a Windows Phone legnépszerűbb játéka, rengeteg idő és pénz átírni a programot a Microsoft platformjára, s mivel az népszerűségben elmarad az Androidtól és az iOS-től, nem biztos, hogy megéri ekkora költségeket áldozni erre a verzióra.

Mindez azt is jelenthetné, hogy a WP7-es felhasználók kimaradnak a mókából, utóbb kiderült, csak a fenti mondatok sikerültek kissé drámaira: Mikael Hed vezérigazgató a Reutersnek helyesbített, és elmondta, hogy a Rovio dolgozik a Windows Phone-os Angry Birds Space-en. Kíváncsian várjuk! 

11.
11.
#9, 10: Már, hogy ne lenne, Szlovákiában, Erdélyben, a vajdaságban, Ausztráliában, stb... még több is :D
10.
10.
Hubert Cumberdale
#7: Ez fájt... Magyarország lakossága nincs annyi te kis butus xD
9.
9.
Mortician
#7: Világszerte 10 millió letöltés...
8.
8.
Bako
Remélem jön WP7-re. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy általában megtérül a portolásba fektetett pénz. Ha csak annyit hoz amennyit visz már megéri az újonnan szerzett rajongók miatt.
7.
7.
aludttej
Gyanús hogy pont 10 millió, ennyire nagy Angry Birds rajongók lennének a magyarok? :D
6.
6.
KeXxX
ebben a 10 millióban én is benne vagyok :)
5.
5.
Másnapos
Én most töltöm a gépemre de már játszottam vele a haverok mobiljain persze hogy az én mobilom most romlot el :/
4.
4.
ilor14
én is benne vagyok a 10 millióban nagyon jó játék! :)
3.
3.
giga321
2.
2.
frenkyboyhun
ebben a 10 millában benne vagyok én is :D
1.
1.
Dahaka18
Én már nyomom Pc-n, szerintem egész jó :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...