Battlefield 3 - gyors fejlődés pénzért, szerverbérlés

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 4.
  • Letöltés
Link másolása
Lássuk, hol tart most a Battlefield 3! A napokban jelent meg az új tapasz, mely számos kritikus hibát javít ki, s a héten már Xbox Live-on is elérhető az Ultimate Shortcut Bundle csomag, amit megvásárolva mind a négy kaszt összes fegyvere és azok kiegészítései elérhetővé válnak.

PSN-en múlt héten jelent meg az Ultimate Shortcut Bundle, most pedig már Xbox Live-on is elérhető a csomag a lusták számára. Arról van szó, hogy pénzért megkapjuk az összes fegyvert és kiegészítést, nem kell az időrabló fejődési procedúrán végigszlalomozni. Ez főleg azoknak jön jól, akik új játékosok, és nem akarnak hátrányból indulni a veteránok ellen. Mind a négy kaszt összesen 119 fegyverét, egyéb kütyüket és földi, légi járművek extráit tartalmazza - meglehetősen borsos áron. A pack 3200 MS pontba kerül, azaz 40 dollárba, de egy csomó időt megspórolunk. Gazdag vérpistikék előnyben!

A régen várt patch után az EA egy videót tett közzé, melyben ismerteti azt, hogy miként bérelhetünk Xbox 360-as és PS3-as szervert a játékon belül:

48.
48.
Dogmatix
#47: én is a pontra megyek, de csak akkor lehet valaki eredményes ha jó csapatjátékos :) Mondjuk én az olyanokat utálom akik beleélesztenek a tűzvonalba szaros 100pont miatt... vagy amikor csak maga alá rakja az ammot/healt. Helikopteresek rendre nem spotolnak, pedig az is pontot jelent...ez van. Nehéz egy jó squadot kifogni.
45.
45.
dabbaska1000
dehát ez a játék a legjobb!Na meg 13 GB
44.
44.
Dogmatix
#42: ezzel max kitolod a játékidőt. Nekem mondjuk külön kihívás volt megszerezni a fegyvereket, de aki megteheti hogy kiad erre 40dollárt az tegye meg. Nekem sincs meg még sok minden ami néha hiányzik pedig több mint 111órám van a játékba :)
42.
42.
de nem az a játék lényege, hogy szépen "végigszenvedjük" a lépcsőfokokat? omg.
41.
41.
Dogmatix
#40: de pl nézd meg a CS-t! Ott is egyik csapat campel meg nézi a 4-5 bejáratot. Mégis be lehet jutni mindenhova :)
27.
27.
McDuff
hát én nem vagyok megelégedve az új frissítéssel,emiatt a szerverbérlési procedúra miatt teljesen átláthatatlan lett a szerver kereső,kidobnak,egyszer le is fagyott az egész box játék közbe,csak a ki/bekapcs segített,előtte ilyen nem volt,más lett a fegyverek sebzése is ahogy néztem,hardcore-n is,normal-on is,néhány class-omnál a már "tökéletesre" customize-zolt fegyvereim egy tök régi állapotát találtam meg a frissítés után,csinálhattam elölről...persze van jó oldala is:az ikonokat lecserélték,bár még szokatlan,ha jól néztem a minimapok is részletesebbek lettek,vannak "only" szerverek,hosszú játékidővel,VISZONT az idegesítő sípolás meg néha elmegy a hang,meg zölden villog a kép,az továbbra is meg van,VAGY EZT CSAK ÉN TAPASZTALOM?(X360)
25.
25.
gustaved
Folyamatosan kidobál a BC2 connection problemmel. Újratelepítettem, de az se segített. Nem tudjátok mi lehet a gond?
23.
23.
Bako
Szerintem ne aggódjatok, fegyvert vesznek a pénzért nem pedig halhatatlanságot. Nincs ebben semmi igazságtalan. :)
22.
22.
shatterhand
#15: De azért szóltak előre,hogy aki limitedet előrendel az ingyen megkapja.
Oké, ez nem igazi dlc, de ha nem rendeltem volna elő fizethettem volna ezért pluszba.
21.
21.
jungleist
#15: Nem volt készen (legalábbis nem mondták hogy készen van) csak megjelenés előtt be volt jelentve hogy jön a DLC és aki a limited editiont vette meg az ingyen fogja megkapni.
20.
20.
Cuppak
#15 Ezt ki mondta neked?:D
19.
19.
Végre sikerült 5 és egynegyed év után fejlesztenem a gépemet, és hát ez a játék volt az első, amiért szaladtam is rögtön a boltba, hogy kipróbálhassam. Érdekes volt látni, ahogy az indítás után még le kellett töltenem laza 4,5 gigás patchet...:D

#15: Egyetértek, ott a Battlefield Play4Free. Azt pont erre találták ki. Nem kéne ide is áthozniuk.
18.
18.
Dogmatix
#17: onnan, hogy a limited edition mellé járt a DLC :) Engem nem zavar, hogy 1es szintű és USASSAl rohangál, már max Buckshottal van értelme. Engem az zavar, hogy csomó fegyver nerfelve lett. A hitboxon kellene javítani mert fejbelövöm 3szor az embert és marad 50%on a HP-ja , de vmikor pisztollyal belém lőnek 2t és fekszem... Ez az ami idegesítő... Viszont jó hír, hogy a helik+repcsik könnyebben szétlőhetők rakétavetővel. Én már hozzászoktam ehhez, de amikor kijött a patch akkor ilyen 10-8 as statom ha volt akkor örültem :))) A másik ami nem tetszik a privát szervereken hogy rushon 300meg 400 embert kéne lelőni...
17.
17.
Veldspar
#15: "például a back to karkand is készen volt mikor az alapjáték megjelent"

Ezt honnan veszed?
16.
16.
LtK
PS3-as Battlefield 3asok írjanak már üzenetben, nevet, had vegyem fel, és játszhatnánk néha egyet =D
15.
15.
Csoola
#5: egy nagy baromság, amit mondasz, például a back to karkand is készen volt mikor az alapjáték megjelent, csak szépen kiadták a plusz lé reményében
az ilyen dolgoktól hányok egyébként, hogy megveszed a játékot súlyos ezrekért, és aztán aki még többet tud rá költeni az lesz az "erősebb"... az ilyesmi csak free2play játékoknál tűrhető szerintem
11.
11.
FekaFOB
Nem tudom miért fáj ez nektek, ha valaki azt akarja, hogy kezdetben elérhető legyen számára minden felszerelés az kapja meg fizetés ellenében. Lelke rajta és szerintem ez így teljesen rendben is van. Rangot nem kap vele, tehát a szintlépegetés "élvezete" megmarad számára.
8.
8.
Cuppak
#7 Szerintem nem gond, én örülök is neki, legalább a kisszintűek egyből megkaphatják a fegyvereket és tolhatják.. :D, bár attól még nem lesznek jobbak, de ők tudják.
5.
5.
salamon.andras77
Nem látok ezzel problémát. Külön szolgáltatás, teljesen korrekt módon. A fegyvereket lehet, hogy én is megvenném: spórolnék az időmmel, és támogatnám a fejlesztőket. Battlefieldnél a boltból teljes játékot hozol el ha megveszed nem úgy mint néhány DLC bombánál..Bioware ahem Mass Effect ahem Capcom ahem Activision ahem.
3.
3.
Dark_Temptation
egyre jobb és jobb a játék!
1.
1.
shatterhand
Na ez az ami több gondot okoz majd. Az adminok ide-oda rakják az embert, meg bannolják kedvük szerint. Tegyék zárttá vagy mint a killzone2ben szavazással kirúgni embert vagy letiltani fegyvert. Most az van,hogy kiírják max,hogy mit lehet és aki nem azt teszi azt egyből kirúgják.
Vagy túl jól játszol, erre átrak egy másik szakaszba vagy oldalra.

Privát szobának jó, de nyitottra nem éri meg bemenni,mert felhúzza magát az ember.
Rendes EA szobák meg kezdenek eltünni. Ez lesz majd a jövő? Fizessünk a szobáért?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...